Дженифър Лопес и Бен Афлек са една от най-горещите холивудски

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек са една от най-горещите холивудски
Коментари Харесай

Ако искаш да бъдеш единствената, а не поредната, прави като Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Бен Афлек са една от най-горещите холивудски двойки сега и по въпроса няма второ мнение. Фенове и папараци зорко наблюдават всяка тяхна стъпка. Признаваме си, че и ние се вълнуваме не по-малко за всичко значително, което се случва в техния живот, тъй като с изключение на звезди те са и вдъхновяващи персони, от които можем да научим доста.

В този ред на мисли, тези дни Джей Ло направи нещо доста благо за своя обичан, което може да послужи за образец на мнозина, само че дано преди този момент ви "въведем в ситуацията ".

Бен Афлек има три деца от брака си с Дженифър Гарнър – Вайълет (15 г.), Серафина (12 г.) и Самюел (9 г.). Десетилетие по-късно двойката се разделя през юни 2015 година, само че резервира хармонични взаимоотношения. Бракът им стартира да се разпада, когато проблемите на Афлек с алкохола обезпокоително се задълбочават.

За благополучие, през днешния ден той е здрав, благополучен, вижда децата си 3-4 пъти седмично и има нова тръпка в живота си, по-скоро "стара нова тръпка " - Дженифър Лопес.



Връзката им като че ли се задълбочава с всяка измината секунда, а с един изключително специфичен жест тя потвърждава, че е освен това от следващата жена в живота на артиста.

52-годишната двукратна носителка на "Грами " е видяна да купува бижута в компанията на своята 13-годишна щерка Ема. Според източници Джей Ло възнамерява да ги подари на двете дъщери на Бен Афлек точно на 49-тия му рожден ден, който евентуално ще бъде отпразнуван тази неделя .



С този жест Дженифър ни демонстрира, че в случай че в действителност ни е грижа за един мъж, ние би трябвало да отделяме не по-малко внимание и любов на неговото семейство и околните му. Защото празникът на техния татко е и техен празник, а и опция да им бъде показано за следващ път, че те са специфични и не би трябвало да се усещат застрашени от нова фигура в неговия живот. Браво!

Стискаме палци този път медийното внимание към двойката да не се трансформира в причина за раздялата им, както през 2004 година, когато двамата бяха сгодени и чакаха сватбата си .
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха видяни дружно още през май, само че слуховете за повторното събиране на двойката бързо бяха разсеяни от източници, които настояват, че сред звездите има единствено другарство.

След като артистът беше видян да посещава дома на певицата в Лос Анджелис на няколко пъти, няколко дни по-късно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР