Дженифър Лопес и Алекс Родригес сериозно се подготвят за лятото.

...
Дженифър Лопес и Алекс Родригес сериозно се подготвят за лятото.
Коментари Харесай

Джей Ло и Алекс си търсят луксозен дом за лятото - slava.bg

Дженифър Лопес и Алекс Родригес съществено се приготвят за лятото. Известната двойка беше снимана да оглежда имение за 70 хиляди $ на месец, което се намира на първа линия на плажа в Малибу. Според таблоидите оттатък океана, звездите търсят нова лятна вила, където фамилията да прекарва ваканциите.

В момента Лопес, Родригес и децата им са се изолирали в Маями поради пандемията от ковид. Джей Ло е майка на близнаците Еме и Макс, които са от брака ѝ с Марк Антъни, а Алекс пък е татко на две девойки, които споделя с някогашната си брачна половинка Синтия Скъртис. Домът, който двойката оглежда, разполага с три спални и пет бани.

Имението също по този начин има и три обособени тераси, които оферират прелестна панорама към океана. Според „ Daily Mail “, двойката доста желае да откри дом в тази област на Малибу, с цел да се радва на пейзажите и на спокойствието. Звездите бяха облечени съвсем еднообразно, залагайки на черни спортни тоалети и бели маратонки.

За разлика от Джей Ло, Алекс носеше защитна маска. Феновете обаче незабавно видяха, че изпълнителката гордо демонстрира стегнатото си тяло и коремните плочки. След като завършиха огледа, двамата се качиха в бял първокласен автомобил и напуснаха мястото. Ако решат да се снабдят с дома в Малибу, фамилията ще разполага с гараж за две коли, ъгъл за сядане, заобиколен от зеленина и камина навън за спокойни и релаксиращи нощи.

На първия етаж е кухнята, в която има бар от мрамор, две печки от неръждаема стомана и място за предпазване на покупки. Има и спомагателна маса, на която фамилията може да закусва всяка заран. В непосредствена непосредственост до кухнята е трапезарията, която побира осем души и е обзаведена с хубав полилей.

Двете холни пространства дават невероятна панорама към океана, а гостите могат да отворят задните порти, с цел да пуснат и летния бриз в къщата. На втория етаж има две спални, които също гледат към океана. Всеки етаж получава задоволително количество слънчева светлина денем и не се постанова потреблението на изкуствена.

В дома има и пет бани, като всяка от тях гледа към океана. Този дом е отлично разпръскване за Лопес и Родригес, чиито сватбени проекти бяха анулирани поради пандемията от ковид. През май изпълнителката разкри, че е била съкрушена, когато е трябвало да промени датата за сватбата. „ Имахме доста проекти за това лято, само че в този момент всичко е в миг на изчакване “, споделя Джей Ло.

Тя обаче добави, че сега употребява времето за отмора и за фамилията си.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР