Дженифър Анистън е наша любима актриса, която винаги е впечатлявала

...
Дженифър Анистън е наша любима актриса, която винаги е впечатлявала
Коментари Харесай

Как да имате прическата на Дженифър Анистън с три стъпки

Дженифър Анистън е наша обичана актриса, която постоянно е впечатлявала със своята запазена марка - стилна и свободна прическа. През цялото това време Анистън беше работи с дълготраен коафьор Крис Макмилан.

Именно той разгласява черно-бяло кадър на Анистън, която се усмихва, а под него той разкрива точно информацията, която всички чакахме по какъв начин да създадем в три лесни стъпки тази класическа прическа.

Стъпка 1: Разделете косата

Разделете косата на две. Преди това подсушете леко косата и започнете от тила да издухвате със сешоара. Крис не употребява никакъв артикул в косата в този стадий.

Стъпка 2: Използвайте дюзата

Наричайки четките с кръгли косми на Ibiza Hair Tools като инструмент за коса, който „ постоянно дава резултати “, неговият съвет е да поддържате детайла за изсушаване елементарен и да се уверите, че насочвате дюзата надолу по косъма за грациозен свършек.

Стъпка 3: Корените

„ Ключът е в действителност да повдигнете и изсушите корените “, прибавя той, което изяснява за какво косата на Анистън постоянно е обемна без изпитание. Не прекалено много, точното количество.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР