Дженифър Анистън е една от най-талантливите и обичани холивудски актриси,

...
Дженифър Анистън е една от най-талантливите и обичани холивудски актриси,
Коментари Харесай

Ето как изглежда Дженифър Анистън на 52 и без грим

Дженифър Анистън е една от най-талантливите и обичани холивудски актриси, която постоянно наподобява безупречно на аления килим. Преди часове 52-годишната звезда показа 2 фотоси в Instagram профила си, на които е изцяло естествена. Джен е без грим, с рошава коса и увита в забрадка.

Напълно разбираемо, фрагментите ѝ събраха над 2 милиона лайкове и доста позитивни мнения.

Звездата от " Приятели " може да е към този момент на 52, само че наподобява прелестно за годините си. Сутрешният ѝ обред е доста обикновен - измива лицето си с гел и вода, след което нанася дневен крем със слънцезащитен фактор. Истинският трик обаче се крие не в това, което поставя на лицето си, а в това, което пие за закуска. Дженифър прибавя колагенова добавка в утринното си смути. " Ноктите ми са по-силни, усещам се по-здрава. Един прелестен искра. Действа от вътрешната страна на открито ", показа преди време тя.

Тя също по този начин твърди, че практикуването на йога и трансцедентална медитация ѝ оказва помощ извънредно доста да се поддържа физически и душевен.

В предходно изявление с Боби Браун Дженифър разяснява натиска, който се оказва в Холивуд върху дамите.

" Това, на което съм станала очевидец е, че дамите се пробват да останат постоянно млади и се подлагат на всичко в името на хубостта. Благодарна съм, че се изучавам от техните неточности, тъй като не си инжектирам гадости в лицето си. Гледам ги и сърцето ми се къса: " Господи, в случай че знаехте какъв брой по-възрастни изглеждате! ". Те се пробват да спрат часовника и всичко, което виждам, е един нерешителен човек, който просто не желае да бъде на възрастта, която е. "

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР