Джена се ошишка брутално, забелязаха бдителните ни папараци. Певицата се

...
Джена се ошишка брутално, забелязаха бдителните ни папараци. Певицата се
Коментари Харесай

Джена се ошишка брутално

Джена се ошишка брутално, видяха бдителните ни папараци. Певицата се е наляла съществено и към този момент няма нищо общо с финото момиче, което преди години проби на родната поп фолка сцена.

Звездата е отпрала яки баджаци и ръце, а силиконовият й бюст безусловно заплашва да прелее през възтесничкото й потниче. Килограмите обаче ни минимум не смущават пайнерката, която с ненаситност набива съществено количество храна.

Засякохме Джена в ресторант Перфето в Бояна, в което тя си поръча всевъзможни вкусотии, включително и пържени, и си ги хапна с вкус, явно нехаеща за наедряващото си тяло. Изпълнителката беше в компанията на брачна половинка си – 8 години по-младият от нея Атанас Стоев от оркестър Канарите. Който, по всичко проличава, няма нищо срещу по-пищната снага на благоверната си. Все отново нееднократно е изтъквал, че връзките им са обич от пръв взор. И той я обича всякаква.

Друг е въпросът, че на фотосите си в обществените мрежи звездата на Пайнер е стройна като манекенка. Изглежда певицата е следващата родна звезда, която няма срещу да „ слабее “ благодарение на фотошопа, до момента в който в действителния живот вее тлъстинки. Дали обаче почитателите й няма да са разочаровани, откакто чакат и онлайн да видят любимката си в съвършената визия, която показва онлайн?

Със сигурност Джена не се замисля изключително над този въпрос. След като хапна предостатъчно с мъжа си, двамата поеха в незнайна посока. Любопитното е, че сметката беше платена от нея. А не от половинката й, както е признато по принцип. Изглежда в фамилията им тя е тази, която се разпорежда с финансите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР