Джефри Епстайн стана известен като педофила милиардер, който се самоуби

...
Джефри Епстайн стана известен като педофила милиардер, който се самоуби
Коментари Харесай

Педофилът Епстайн имал „югославска робиня“, купена от нейното семейство

Джефри Епстайн стана прочут като педофила милиардер, който се самоуби в килията си в Ню Йорк през август тази година.

Преди ареста си в Ню Йорк през 2008 година Епстайн беше арестуван в Палм Бийч, Флорида, също по обвиняване в полово малтретиране на малолетни.

Американските медии оповестяват, че по време на задържането му в плен е била държана малолетната Надя Марчинкова, чието име е записано в регистъра на пандизите като Надя Маркоркон. Надя е една от жертвите на половия див звяр Епстайн, който я изнасилвал и малтретирал, когато била на 16 и 17 години.

Медиите оповестиха, че Надя е пристигнала в Америка на 15-годишна възраст, а историята за нейната орис е разказана от друга жертва на милиардера, която твърди, че Епстайн ги е малтретирал и изнасилвал и постоянно е трябвало да вършат секс, до момента в който той ги гледа. Въпреки че е родена в някогашна Чехословакия, Епстайн наричал Надя „ югославската ми робиня “, оповестява хърватският показател.

„ Епстайн я купил от фамилията й в Югославия. Той се хвалил, че я е довел в Съединените щати, с цел да бъде "негова югославска секс робиня “, написа детектив Джоузеф Рийкър в отчета си, откакто е разговарял с жертвата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР