Джаред Лето е твърде сресан и елегантен в най-новия брой

...
Джаред Лето е твърде сресан и елегантен в най-новия брой
Коментари Харесай

Моят стил е по-скоро поредица от плачевни недоразумения, разредени от няколко истински бедствия | Джаред ЛЕТО

Джаред Лето е прекомерно сресан и грациозен в най-новия брой на списание GQ. Но през август ще влезе в кожата на Жокера и ще ни нападна с всички сили с новия филм „ Отряд самоубийци ” на режисьора Дейвид Ейър. На 44 години, Лето е хамелеонът на Холивуд и с лекост кара времето да играе на негова страна и да пази тайната на странната му младоликост. Едва ли има различен  актьор, който по-достойно за наследи Хийт Леджър в жокерското му преобразяване.

Наркоман, член на военен клуб, ангелско лице, най-хубав другар на Александър Македонски, палач на Джон Ленън, травестит. Зад всички впечатляващи трансформации на Лето, стоят месеци желязна подготовка, жестоки диети и психическа работа. За своя Жокер, артистът споделя, че се е срещал с психичноболни, направили тежки закононарушения, с цел да почувства по-добре героя си. „ За Жокера насилието е симфония. Жестокостта го опиянява и му доставя голямо наслаждение, а аз се възползвах от неналичието на правила ”,  споделя Лето.

Носител на „ Оскар ” и „ Златен глобус ” за ролята си във кино лентата „ Клубът на купувачите от Далас “, Джаред Лето не се отхвърля и от музикалната си пристрастеност като фронтмен на 30 Seconds to Mars. Ако би трябвало да избира сред киното и музиката, той няма съмнения „ Мисля, че да представям с бандата си на сцената, е нещо, което умея най-добре от всичко. Ние с години сме обикаляли и сме правили шоу. Именно в музиката съумях най-вече ”.

30 Seconds To Mars - Closer To The Edge

♪ На земята има единствено един изверг по-известен от Жокера. Неговото име е Дявол.

♪ Някои неща, за които си мечтал, в никакъв случай не се случват и това е отлично. Защото от време на време се случва нещо неочаквано… И това е чудо, това е вълшебно.

♪ Много съм признателен на Кърт Кобейн за пристрастеността и вдъхновението. Не съм сигурен, какво бих правил в този момент, в случай че не беше той. Той просто ни даде позволение  да се занимаваме с творчество, без значение от равнището на майсторство, той ми подсети, че фантазиите могат да станат действителност. Благодаря му за това.

♪ Когато от самото начало са опитваш да намериш себе си, изхождайки от мнението на останалите, можеш да се озовеш на дъното.

♪ Когато приемеш дадена роля, ти ставаш на половина детектив, на половина публицист, и този развой на търсене на истината и основаване на персонажа, ми е най-любимият.

♪ Никога не се примирявайте с „ Не ”. Никога не би трябвало да се предавате.

♪ Не желая да бъда помнен от идните генерации.

Снимки:

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР