Джани Инфантино беше жестоко критикуван, след като си направи селфи

...
Джани Инфантино беше жестоко критикуван, след като си направи селфи
Коментари Харесай

Президентът на ФИФА се оправда за селфито до ковчега на Пеле

Джани Инфантино беше грубо подложен на критика, откакто си направи селфи на погребението на Пеле

Жестът на президента на ФИФА, който се снима ухилен до ковчега, провокира отвращение измежду почитателите.

Сега Инфантино излезе с отговор, пробвайки се да оправдае жеста си, съобщи.

„ Току-що се завърнах от пътуването си до Бразилия, където имах привилегията да участвам на почитта към Пеле на стадион Вила Белмиро в Сантос.

Ужасен съм, откакто ме осведомиха, че съм бил подложен на критика от избрани хора, че съм си направил селфита и други фотоси по време на церемонията. Бих желал да изясня нещо. За мен е чест, че членове на фамилията на великия Пеле и някогашни сътрудници ме попитаха дали мога да направя фотоси с тях. И несъмнено незабавно се съгласих. В случая със селфито сътрудниците на Пеле ни помолиха да си създадем селфи дружно, само че не знаеха по какъв начин.

Така че, с цел да оказа помощ, взех телефона на един от тях и го снимах. Ако подаването на ръка на другар на Пеле ми носи рецензия, тогава е добре да бъда подложен на критика. Винаги ще продължа да бъда в помощ на тези, които написаха именити страници в историята на спорта.

Имам толкоз огромно почитание и удивление към Пеле и тази гала, че не бих направил нищо неуважително. Надявам се, че тези, които са говорили или писали неинформирани, имат благоприличието и смелостта да признаят, че са сбъркали.

Най-важното обаче беше да отдадем респект на крал Пеле и по тази причина предложих в 211-те асоциирани членки на ФИФА да има стадион или място на неговото име. За образец, игрището в нашата централа ще се споделя " Стадион Пеле - ФИФА Цюрих ". Да живее Кралят! “, написа Джани Инфантино.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР