ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Органите на реда насочиха местни, щатски

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Органите на реда насочиха местни, щатски
Коментари Харесай

Губернаторът на Мисисипи обявява нова операция на правоприлагащите органи за ограничаване на престъпността в столицата

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Органите на реда насочиха локални, щатски и федерални запаси към столицата на Мисисипи за нова интервенция, ориентирана към ограничение на насилието престъпност, трафик на опиати и други закононарушения, разгласи във вторник губернатор Тейт Рийвс.

Рийвс и други чиновници предоставиха малко детайлности за това какво ще включва интервенцията на място, само че споделиха, че Джексън ще види засилено полицейско наличие. Градът има водеща в страната статистика за убийствата и разногласията за най-хубавия метод за понижаване на престъпността в града разделиха локалните и държавните водачи.

Но Рийвс, републиканец, и кметът на Джаксън Чокве Антар Лумумба, демократ, споделиха, че са се обединили към Операция Обединени. Инициативата, ориентирана към трафика на опиати и жестоките нарушители, стартира през януари благодарение на голям брой организации.

„ Джаксънците заслужават да живеят в мир и не би трябвало да се опасяват за сигурността си, до момента в който извършват поръчки или пътуват до раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР