Джаки Пилософ е разведена жена, която предлага съвети, вдъхновение и

...
Джаки Пилософ е разведена жена, която предлага съвети, вдъхновение и
Коментари Харесай

Живот след брака: 7 истории за развод, които ще ви вдъхновят

Джаки Пилософ е разведена жена, която предлага " препоръки, ентусиазъм и обятия ". Тя написа: " Ако желаете историята за Пепеляшка да ви се сбъдне, бъдете своята лична самодива кръстница. Вие сте единствената, която може да избере съвършената стъклена пантофка. "

Тя споделя следното: " Всеки има история. Позволете ми да бъда по-конкретна. Всеки, който е разведен, има история. Ако попитате мъжа, той има своя лична версия, а в случай че попитате дамата тя ще ви каже нейната. Никога един бракоразвод не завършва щастливо, само че има редки изключения. Някои истории за бракоразвод са в действителност, доста тъжни, други са вбесяващи, а трети са извънредно шокиращи ". 

Представяме ви 7 нейни истории, които ще провокират разнообразни страсти във вас.

" Тийнейджърската щерка от пъкъла "

В продължение на 6 месеца жена се среща с разведен мъж с две деца – едното от които е 16-годишно момиче. Бащата взема решение, че желае щерка му да се срещне с тази жена, която е любовта на живота му. Така че тримата излизат на вечеря и през първите 15 минути стартират да приказват за възможна отмора. Момичето се обръща към татко си и споделя: " Няма да отивам на отмора с твоята другарка! ". Вместо да се разстрои, приятелката на татко му се обръща към неговата щерка и декларира: " Е, започваме в действителност добре. "

" Втората женитба "

Двадесет и пет годишен мъж оставя брачната половинка си поради по-млада жена, с която се среща след развода. Двамата се женят, а на сватбения банкет участват и другари на първата брачна половинка. Една от най-хубавите приятелки на някогашната отива на приема, без да каже на приятелката си. 

" Погребението "

Мъж изневерява на брачната половинка си с друга жена и те се женят. Първата брачна половинка си остава близка с родителите на някогашния си към този момент брачен партньор. Тя се чува постоянно с тях по телефона, изпраща празнични картички и фотоси на децата, а когато свекърва й се разболява, тя я посещава постоянно в болничното заведение. В последна сметка свекърва й умира, а някогашният брачен партньор й не разрешава да участва на погребението. Оправданието - те са в тежки правосъдни разногласия и не е подходящо. В денят на погребението дамата е толкоз тъжна и изпитва виновност, че не е там. 

" Не мога да го пусна "

Жена е разведена от 40 години. Бившият й към този момент брачен партньор се омъжва за любовницата си и двамата живеят във Флорида. Една Коледа, те би трябвало да са в Чикаго за седмица, само че нямат проекти къде да я прекарат.  Децата питат майка си дали двойката може да пристигна в къщата им и да се причисли към тях, тъй че да не са сами в коледната нощ. Майката изпада в гняв и крещеи по какъв начин няма да прекара Коледа с тях. Сериозно? Как може да си толкоз егоистична и да не мислиш за децата си в такива моменти. Толкова ли е мъчно, че не можеш да мислиш за децата си и към момента изпитваш злоба след 4 десетилетия?

" Дългоочакваното благополучие "

Жена с малко дете се развежда. След 10 години тя се влюбва бясно в човек, който в никакъв случай не е имал деца и не е бил женен. Решават да се оженят. През всичкото това време мъжът не се пробва да бъде татко на детето, а просто негов ментор и другар. Двойката има лично дете по-късно.

" Опустушителен бракоразвод се трансформира в разказ "

Жена се развежда с две дребни деца. Тя не е работила, откакто 10 години е била стопанка. След края на брака си тя се усеща безполезна и несигурна и желае да се скрие под завивките и да остане там вечно. Тя стартира да написа, с цел да се почувства по-добре. Осем месеца по-късно взема решение да сътвори разказ за развода си. Изненадващо тя получава контракт за издание, написа още книги и започва персонален блог. Освен това получава работа като кореспондент във вестник.

Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР