Джак Дрейпър оформи полуфиналните двойки в тазгодишното издание на Некст

...
Джак Дрейпър оформи полуфиналните двойки в тазгодишното издание на Некст
Коментари Харесай

Дрейпър е последният полуфиналист в Милано след успех над Музети

Джак Дрейпър оформи полуфиналните двойки в тазгодишното издание на Некст Джен Финалите в италианския град Милано. Британецът съкруши представителя на домакините Лоренцо Музети с 4-1, 4-0, 4-3 (3) и откри място измежду последните четири в конкуренцията.

Двубоят сред Дрейпър и Музети бе пряк конфликт за място в 1/2-финалите, откакто двамата бяха записали по един триумф в предходните си две срещи на шампионата, а тайванецът Чун-Син Цен бе изгубил шансове да продължи към елиминациите. Очакванията бяха за по-равностоен мач, само че Дрейпър ги опроверга със страхотна игра и победа за по-малко от час против очевидно изтощения от последните седмици Музети. Британецът направи три пробива в първите два сета, а по-късно бе по-солиден в тайбрека на третия за крайния триумф.

Draper digs deep! reaches the semi-finals of the, as he defeats fan-favourite Lorenzo Musetti 4-1 4-0 4-3!
— Tennis TV (@TennisTV)

Дрейпър приключи втората в групата си, управлявана от швейцареца Доминик Щрикер, който реализира трета поредна победа след изрично 3-0 на Цен. Щрикер, който бе първият тенисист, обезпечил си място на полуфиналите, даде пет гейма на представителя на Тайван, като осъществя общо четири пробива против един на сметката на азиатеца.

Щрикер ще играе против Иржи Лехечка от Чехия в първия полуфинал в Милано в петък вечер, до момента в който в късния един против различен ще се изправят американецът Брандън Накашима и Дрейпър.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР