Дизайнерката Амина Муади отрече горещо обсъжданите онлайн слухове, че рапърът

...
Дизайнерката Амина Муади отрече горещо обсъжданите онлайн слухове, че рапърът
Коментари Харесай

A$AP Rocky и Риана заминаха за Барбадос

Дизайнерката Амина Муади отхвърли горещо обсъжданите онлайн клюки, че рапърът A$AP Роки е преспал с нея, до момента в който обичаната му Риана е пред раждане.

„ Винаги съм считала, че голословните неистини, популяризирани в обществените мрежи, не си костват да се изясняват или опровергават, изключително такива подли неистини. Първоначално допусках, че никой няма да одобри съществено тази злонамерено изфабрикувана клевета, само че последните 24 часа ми подсетиха, че живеем в общество, което е готово да съди всичко, преди да научи обстоятелствата, като елементарно прекрачва всички вероятни граници. Дори когато другият изживява толкоз прелестен срок от живота си ”, написа дизайнерката в публично изказване, което разгласява в обществените мрежи.

„ Затова бях принудена да приказвам, тъй като това се отнася освен за мен, само че и за хора, които доста почитам и оценявам. Засега Ри не престава да се облича и да се любува на спокойната си бременност, до момента в който аз не преставам да управлявам личен бизнес. Пожелавам на всички радостен Великден! ”

За изневярата на A$AP Rocky в началото беше обявено от инфлуенсъра Луис Пизано, само че тази информация към този момент беше отречена от някои западни медии. Източник сподели на
Абитуриентски мъжки костюми
TMZ, че слуховете са " един милион % " погрешни. Друг вътрешен човек удостовери пред Page Six, че двойката се оправя добре.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg