Дизайнерът Клемънс Шилингер представи необичайно изобретение, което ще помогне на

...
Дизайнерът Клемънс Шилингер представи необичайно изобретение, което ще помогне на
Коментари Харесай

Създадоха смартфон, който не прави нищо

Дизайнерът Клемънс Шилингер показа извънредно откритие, което ще помогне на хората да преодолеят смарт телефон зависимостта. Т.нар Substitute Phone съставлява детайл, заменящ елементарния смарт телефон, само че по който не могат да се правят позвънявания и сърфиране в интернет.

“Смартфонът” съставлява компактен блок с вградени в него топчета, които могат да се намират на тези места, където индивидът допира с пръст екрана, извършвайки едни или други жестове.

Въртящите се топчета под въздействието на нормалните придвижвания ще успокоят потребителя и синдромът на лишаване в последна сметка ще стане по-слабо изразен, счита изобретателя. Той е създал няколко модела Substitute Phone, които имитират разнообразни жестове върху екрана – отключване, прелистване, мащабиране на обекти и по този начин нататък.

Според Шилингер, доста хора се нуждаят от смарт телефон, даже и в случай че не чакат значимо позвъняване или известие. За да се отървете от сходно натрапчиво държание ще Ви помогне Substitute Phone, счита той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР