Окръжният съдия Георги Пепеляшев освободи предсрочно затворника Радко Михалев от

...
Окръжният съдия Георги Пепеляшев освободи предсрочно затворника Радко Михалев от
Коментари Харесай

Съдът пусна предсрочно Радко от Маринка, затрил свой познат с камък и бутилка

Окръжният арбитър Георги Пепеляшев освободи предварително пандизчията Радко Михалев от село Маринка, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.  
Мустакатият господин е наказан през 2005-а година на 17 години "лишаване от независимост " за ликвидиране от битов темперамент. При зародил скандал Радко си изпуска нервите и премазва главата на своя конкурент със стъклена бутилка и камък. 
12 години по-късно Радко Михалев упорства да бъде освободен предварително. За разлика от множеството свои приятели по орис, мъжът отхвърля правото на длъжностен юрист, разчита единствено на позитивната оценка на инспектора от пандиза.
"Правим неточности, само че пандизът оказва помощ да се изправим. Сега желая единствено да се събера с дамата и двете си дъщери и да продължа живота си. Искам да се грижа за родителите си, които са заболели. Няма да правя повече неприятни неща, считам да се занимавам с отглеждане на животни ", сподели през днешния ден в правосъдната зала пандизчия.
Държавното обвиняване, както и инспекторът от пандиза показаха мнение, че мъжът се е поправил и заслужава да бъде пуснат предварително. Съдия Пепеляшев почете молбата му и по този начин вместо през 2022-а година, Радко усети усета на свободата още през днешния ден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР