Архивна снимкаОбразувани са шест бързи полицейски производства, четири досъдебни производства

...
Архивна снимкаОбразувани са шест бързи полицейски производства, четири досъдебни производства
Коментари Харесай

Зрелищна акция в Бургас! Закопчаха 15 души, въртели бизнес с дрога и лихварство!

Архивна фотография
Образувани са шест бързи полицейски производства, четири досъдебни производства и две преписки.

Иззето е огромно количество от разнообразни по тип наркотични субстанции, измежду които марихуана и метамфетамин. А също по този начин и хитова дрога " чай " - по последни данни на експертите така наречен " чай " съдържа синтетични канабиноиди, чието деяние прилича дейната съставна част на канабиса – тетрахидроканабинол. Употребата на този вид дрога крие огромни опасности за здравето, защото с изключение на биологични, може да отключи и душевен проблеми.

В бургаския квартала " Победа " е арестуван престъпно проявеният Б.Щ., 39-годишен, от чийто дом на улица " Кракра ", са открити и конфискувани огромно количество суха тревна маса - канабис и електронна везна. Установени са и двама дилъри, работещи за Б.Щ. по разпространяване на наркотичните субстанции, които са разпитани в качеството си на очевидци по формираното досъдебно произвеждане.

От жилище, ситуирано на ул. " Зора " в същия квартал, населявано от брата на Б.Щ. – престъпно проявеният М.Щ., 47-годишен, са открити и конфискувани две непознати персонални карти, тетрадка с имена на лица кредитополучатели, ваучър за МПС, нотариални актове и контракт за даване за прилагане на неподвижен парцел, дадени като залог против получени парични средства. Разпитани в качеството на очевидци са голям брой кредитополучатели. По случая е формирано досъдебно произвеждане за лихварство и осъществяване без позволение на банкови и други финанасови покупко-продажби.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на 15-те мъже, арестувани за период от 24 часа при профилираната полицейска интервенция, продължава от чиновници на ОДМВР – Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР