Дисциплинарната комисия към Турската футболна федерация определи наказанията за масовия

...
Дисциплинарната комисия към Турската футболна федерация определи наказанията за масовия
Коментари Харесай

Ясни са наказанията от мелето на Трабзонспор - Фенербахче

Дисциплинарната комисия към Турската футболна федерация дефинира наказванията за всеобщия пердах след края на мача сред Трабзонспор и Фенербахче на 17 март. Тогава ентусиасти на домакините нападнаха гостуващия тим и се стигна до замяна на удари.
Прочетете още
Тимът от Трабзон е глобен да изиграе идващите си шест мача на собствен терен без аудитория и е санкциониран с близо 94 000 $.

Наказани за по един дуел обаче са и двама играчи на Фенербахче, въпреки гостите да се оплакваха, че нямат никаква виновност и са били само пострадали. Санкционираните от “фенерите ” са Ирфан Джан Егрибаят и Джейдън Остерволде.

Любопитното обаче е, че наказване няма за Брайт Осай-Самуел, който взе участие в атрактивен пердах с почитатели на Трабзонспор.

В края на мача тогава, извоюван от гостите с 3:2, последователи на Трабзонспор нахлуха на терена и се сбиха със стюардите и играчите на Фенербахче.

Дисциплинарната комисия също по този начин лиши треньора на Трабзонспор Егемен Коркмаз от правото да води тима от пейката за един мач.

След случката Фенербахче разгласи, че ще напусне шампионата, само че отсрочи окончателното си решение за юни. Тимът обаче разгласи, че ще бойкотира финала на Суперкупата в неделя.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР