Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз не взе решение на

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз не взе решение на
Коментари Харесай

ДК отложи решението си за масовия бой на Българска армия

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз не взе решение на днешното си съвещание по отношение на всеобщия пердах сред почитателите на ЦСКА и Локомотив Пловдив преди началото на мача сред двата отбора в неделя.

Двубоят на стадион "Българска войска " бе белязан от грозни подиуми по трибуните, откакто почитатели на двата отбора влязоха във физическа разпра и изпочупиха част от седалките на стадиона, а последователите на "червените " от бранш Г изтичаха през пистата на терена, с цел да стигнат до точката на спора от другата страна на стадиона. Очаква се ДК да наложи съществени наказания на двата отбора, само че това ще стане на по-късен стадий, откакто разглеждането на проблема бе оставено за последващо съвещание на комисията.

"ДК отсрочва за разглеждане случаите от срещата ПФК „ ЦСКА-София “ – ПФК „ Локомотив “ Пловдив за последващо свое съвещание, като изисква спомагателна информация ", се споделя в известие след днешното съвещание на Дисципа.

Ето всички решения на Дисциплинарна комисия от 02.11.2021 година:

13-ти кръг ППЛ

С предизвестия – 27 състезатели

Със прекъсване от спортни права - ССП - лева

Чавдар Желев Ивайлов ПФК „ Ботев “ Враца - 1 - 300

Реда Рабеѝ ПФК „ Ботев “ Пловдив - 1 - 1000

Пабло Алварес Гарсия ПФК „ Черно море “ Варна - 1 - 300

Камен Гълъбов Хаджиев ПФК „ Берое “ Стара Загора - 1 - 1500

13-ти кръг ППЛ

С предизвестия – Служебни лица - ЖК - лева

Емануел Георгиев Луканов ПФК „ Берое “ Стара Загора - 400

Пожарна охрана ДОКЛАД

За обидни и нецензурни викания, на съображение чл.37, ал.1, т.26 от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК санкционира ПФК "Черно море " гр. Варна с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

За хвърлен предмет, на съображение чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от Директива за птиците /2021-2022/ ДК санкционира ПФК "Черно море " гр. Варна с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

ДК отсрочва за разглеждане случаите от срещата ПФК „ ЦСКА-София “ – ПФК „ Локомотив “ Пловдив за последващо свое съвещание, като изисква спомагателна информация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР