Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) отложи разглеждането на

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) отложи разглеждането на
Коментари Харесай

Футболният съюз отложи решенията за инцидентите в мача ЦСКА - Лудогорец

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) отсрочи разглеждането на случаите от мача сред ЦСКА и " Лудогорец " от 20-ия кръг в Първа лига. След съвещанието на комисията беше обявено, че решението се отсрочва " за събиране на спомагателни доказателства за идващото си постоянно съвещание ".

Двубоят през уикенда, извоюван от " Лудогорец " с 1:0, приключи по абсурден метод. След победния гол на Спас Делев почитатели на алените, отговарящи за защитата на Сектор Г, се озоваха наоколо до терена. При създалата се блъсканица треньорът на вратарите Здравко Здравков беше ударен.

Освен това няколко пъти мачът беше спиран поради димки и факли.

ЦСКА предстои на наказания както за нахлуването на почитателите, по този начин и за многократното изстрелване на факли и потребление на димки.

След 20-ия кръг са наложени санкции за общо 10 200 лв.. От тях 3000 лева са за " Левски " за нецензурни викания на почитателите, а по 2000 лева са санкционирани " Ботев " (Пловдив) и " Локомотив " (София) за обидни викания, както и " Берое " поради факли и димки.

През сегашния сезон Българският футболен съюз (БФС) усили фрапантно санкциите за нецензурни викания. Също по този начин още през октомври на годишна база глобите към клубовете към този момент бяха по-високи с 55 хиляди лв..

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР