Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) обяви решенията

...
Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) обяви решенията
Коментари Харесай

БФС обяви санкциите след мачовете от 22-ия кръг във футболния ни елит

Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) разгласи решенията след днешното си съвещание, в това число предизвестие за отнемане от домакинство и имуществена глоба в общ размер над 12 хиляди лв. за Локомотив Пловдив и над 7 хиляди лв. за ЦСКА.

Комисията се произнесе и по тъжби на Славия за неизплащане на дължими суми по решения на ДК за нанесени вреди от последователи на Левски и Ботев Враца на стадион " Славия " и даде седемдневен период клубовете да уредят финансовите си взаимоотношения с " белите ".

Решения - 26.02.2024 година

По тъжба на ПФК Славия гр. София за неизплащане на дължими суми по решения на ДК за нанесени вреди от последователи на ПФК Левски гр. София на стадион „ Славия “, ДК на съображение чл.38, ал.9, б. Б от Директива за птиците /2023/2024/ ДК при БФС дава период от 7 дни от датата на уведомлението, ПФК Левски да уреди финансовите взаимоотношения с ПФК Славия в противоположен случай ще бъде подхванато плануваното в член 38, ал.9, б. В от Директива за птиците /2023/2024/.

По тъжба на ПФК Славия гр. София за неизплащане на дължими суми по решения на ДК за нанесени вреди от последователи на ПФК Ботев гр. Враца на стадион „ Славия “, ДК на съображение чл.38, ал.9, б. Б от Директива за птиците /2023/2024/ДК при БФС дава период от 7 дни от датата на уведомлението, ПФК Ботев да уреди финансовите си взаимоотношения с ПФК Славия в противоположен случай ще бъде подхванато плануваното в член 38, ал.9, б. В от Директива за птиците /2023/2024/.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР