Disney сериозно са се активизирали с анимационните си филми, а

...
Disney сериозно са се активизирали с анимационните си филми, а
Коментари Харесай

Завладяващ първи трейлър на Цар лъв

Disney съществено са се засилили с анимационните си филми, а един от най-очакваните е " Цар Лъв " . Студиото към този момент популяризира тийзър, който ни даде визия по какъв начин ще наподобяват героите, които в тази ситуация са животни.

" Цар лъв " с първи филмов откъс

С премиерна дата 19 юли 2019 година

Вчера, 10 април, обаче получихме и филмов откъс, който умерено можем да определим като вълнуващ. Всичко стартира с дребния Симба , който в компанията на Нала обикаля непознати и рискови територии. Там дребното лъвче се среща със злия си чичо Скар , който е пропъден от прайда и живее в компанията на хиени.

Публикация, споделена от Disney’s The Lion King (@lionking) на Фев 24, 2019 в 6:57 PST
f
Злият чичо се пробва да уплаши и прогони Симба, който пък би трябвало да наследи трона от своя татко Муфаса. Пъкленият проект проработва, само че години по-късно Симба ще разбере истината и ще се завърне, с цел да отстоява правото си да бъде цар.
 Тийзърът на
Кой е най-гледаният филмов откъс на Disney

Страхотен интерес към римейка на кино лентата от 1994 година

Сърцата ни безусловно стопираха, когато в края на филмовия откъс видяхме Тимон и Пумба по какъв начин подскачат и тананикат тяхната си песничка. Английският вид на " Цар Лъв " ще бъде озвучен от Джеймс Ърл Джоунс (Муфаса), Доналд Глоувър (Симба) Бионсе (Нала) и други.

Премиерата на " Цар лъв " е на 19 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР