Disney и Google са постигнали споразумение за разпространение на каналите

...
Disney и Google са постигнали споразумение за разпространение на каналите
Коментари Харесай

YouTube TV пуска пак свалените канали на Disney

Disney и Гугъл са постигнали съглашение за разпространяване на каналите на медийната компания в YouTube TV през уикенда, откакто софтуерният колос ги смъкна в края на предходната седмица.

Причината за това бе изтекло съглашение за лъчение на стратегиите на Walt Disney Co, в това число ESPN и FX. само че казусът към този момент е позволен.

„ Оценяваме съдействието на Гугъл за реализиране на почтени условия, които са в сходство с пазара, и сме разчувствани, че нашата постоянна гама от спортове онлайн и вести плюс детски, фамилни и общи развлекателни стратегии е в развой на възобновяване за клиентите на YouTube TV в цялата страна “, оповестиха от Disney в свое изказване, представено от CNN.

След като не съумя да реализира договорка с Disney в петък, тв платформата смъкна каналите благосъстоятелност на конгломерата от платформата си. Освен това понижи месечната цена на абонамента с 15 $.

YouTube TV съобщи в своя обява, че стартира възобновяване на достъпа до канали, в това число FX, National Geographic, Freeform, както и записи на Disney, които преди този момент са били записани в библиотеката на платформата. Местните станции на ABC също стават налични още веднъж.

Месечните абонаментни цени се връщат към първичните 64,99 $, само че клиентите, изгубили канали на Disney, ще получат еднократна отстъпка от 15 $.

Преговорите сред Disney и Гугъл продължиха няколко месеца. Миналата седмица Гугъл сподели, че Disney е „ отказала почтена договорка с нас въз основа на пазарни условия “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР