Дирекция Национален парк Рила“ отбеляза Европейската седмица на мобилността с

...
Дирекция Национален парк Рила“ отбеляза Европейската седмица на мобилността с
Коментари Харесай

ДНП „Рила“ отбеляза Европейската седмица на мобилността 

Дирекция „ Национален парк Рила “ означи Европейската седмица на подвижността с начинания в Паничище, Самоков и на територията на Парка.
На 22 септември 2023 година в оповестения Ден на отворени порти в Посетителските центърове в Паничище и Самоков, общо 41 гости имаха опция да научат интерестни обстоятелства за предпазената територия и за европейската природозащитна самодейност с изнасяне на беседи.
Същият ден, Сдружение „ Млад алпинист “ – Петрич се включи с учебен поход до връх Мусала, на територията на Национален парк „ Рила “. В самодейността участваха възпитаници природолюбители от 2 до 9 клас и техните ръководители от Петрич.
Дирекция „ Национален парк Рила ” намира Сдружение „ Млад алпинист “ – гр. Петрич като сътрудник, с който си сътрудничи, за образуване на природозащитно отношение, просвета и образование на подрастващото потомство и разпространение на актуалните просветителни и възпитателни трендове, свързани с опазването на околната среда.
Европейската седмица на подвижността се организира в интервала 16-22 септември 2023 година под мотото „ Пестене на сила “ като цели да обърне внимание на обществеността върху персоналния ангажимент в грижата за опазването на околната среда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР