Директорът на тенис турнира в Ротердам (Хол) Рихард Крайчек определи

...
Директорът на тенис турнира в Ротердам (Хол) Рихард Крайчек определи
Коментари Харесай

Турнирният директор: Димитров много иска титлата в Ротердам

Директорът на тенис шампионата в Ротердам (Хол) Рихард Крайчек дефинира Григор Димитров като един от любимците на публиката в града. Легендата на холандския тенис разяснява идното присъединяване на българския №20 в света в изданието на конкуренцията през 2020 година, което ще се организира от 8 до 16 февруари.

" Връзката сред Григор и шампионата е доста специфична. Той направи дебюта си тук през 2009 година Това бе и една от първите му благоприятни условия да се потвърди на сцената на АТР. Григор доста желае да завоюва купата, изключително откакто през 2018 година игра край. Той е един от любимците на Ротердам, тъй че е прелестно, че още веднъж ще го  забележим ", показа Крайчек, представен от профилирания уебсайт Tennis365.com.

Димитров дебютира в Ротердам като 17-годишен младеж през 2009 година и сервира сензация, отстранявайки в I кръг тогавашния №23 в света Томаш Бердих (Чех). Най-доброто му показване в шампионата е постигане до финала през 2018 година, когато отстъпи в два сета против Роджър Федерер - 2:6, 2:6. През тази година Григор се отдръпна от присъединяване поради травмата в дясното рамо, която повлия върху целия му сезон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР