Директорът на специалната американска служба за външно разузнаване (ЦРУ) Майк

...
Директорът на специалната американска служба за външно разузнаване (ЦРУ) Майк
Коментари Харесай

ЦРУ: САЩ ще намерят защита от новото руско оръжие

Директорът на специфичната американска работа за външно разузнаване (ЦРУ) Майк Помпео разгласи за телевизия „ Фокс нюз “, че Съединени американски щати ще намерят отбрана от новото съветско оръжие. В коментар на посланието на президента на Русия към депутатите, в което Владимир Путин споделя за новите типове съветско оръжие, Помпео съобщи, че в речта безусловно нищо не го е учудило. Той акцентира, че тематиката се следи доста деликатно както от Централно разузнавателно управление на САЩ, по този начин и от Пентагона и американците могат да бъдат сигурни, че службите са ориентират добре в съветските оръжейни стратегии.


Според Помпео, в случай че Русия и Китай усъвършенстват оръжейните си системи, то Съединени американски щати би трябвало да обезпечат съответен отговор.

По-рано стана известно, че Русия е изпитала свръхзвуковата оръжейна система " Кинжал ", за която разгласи Владимир Путин.

 ​Русия тества хиперзвуковата ракета ​Русия тества хиперзвуковата ракета "Кинжал "
Русия направи сполучливо тестване на новата хиперзвукова ракета, наречена от президента Владимир Путин "непобедимо оръжие ". Високоточната ракета "Кинжал...

Това, че Русия и Китай създават свръхзвуково оръжие, не е загадка за Съединени американски щати, съобщи на 8 март зам.-министърът на защитата на Съединени американски щати Джон Руд. И двете страни създават свръхзвуково оръжие и други въоръжения и тяхното държание в киберпространството ни безпокои. Затова ние определихме тези две страни като основен фокус на тактиката ни за национална сигурност, сподели Руд пред комисията за въоръжените сили в Сената на Съединени американски щати.

Руският президент Владимир Путин показа най-новите типове съветски оръжия, които нямат аналог в света. Това е ракетният комплекс „ Сармат “, подводни безпилотни апарати, авиационният комплекс „ Кинжал “, лазерно и свръхзвуково оръжие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР