Директорът на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей

...
Директорът на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей
Коментари Харесай

Руското външно разузнаване: САЩ набират джихадисти за терористични атаки в Русия и ОНД

Директорът на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей Наришкин Снимка: ТАСС, списък
Американски военни набират джихадистки бойци за осъществяване на терористични офанзиви на територията на Русия и страните от Оперативно-наблюдателно дело. Това оповестиха за ТАСС в понеделник от пресбюрото на Службата за външно разузнаване (СВР).

„ Според достоверни данни, получени от Службата за външно разузнаване на Руската федерация, американската войска интензивно вербува бойци от джихадистки групировки, свързани с „ Ислямска страна “ и " Ал Кайда "  за осъществяване на терористични офанзиви на територията на Русия и в страните от Оперативно-наблюдателно дело “, се споделя в известието.
В него се показва, че през януари са били определени 60 такива терористи с опит в бойни действия в Близкия изток. Според съветското външно разузнаване те минават интензивен курс на образование в американската база Ал Танф в Сирия, където се образоват на умения за основаване и потребление на спонтанни взривни устройства, както и на способи за осъществяване на бойкот и подривна активност. „ Особено внимание се отделя на планирането на офанзиви против добре охранявани обекти, в това число задгранични дипломатически задачи “, споделиха от Службата за външно разузнаване.
Службата за външно разузнаване акцентира, че Съединените щати възнамеряват да правят прехвърлянето на бойци на дребни групи на територията на Русия и страните от Оперативно-наблюдателно дело. " Те ще бъдат натоварени със задачата да приготвят и правят терористични офанзиви против дипломати, държавни чиновници, чиновници на реда и персонален състав от въоръжените сили ", се споделя в известието. Според проекта на американците те ще правят съответната работа в съдействие с подземни кафези на интернационалните терористични групи, в това число " Хизб ут-Тахрир ", " Джамаат Ансарула " и " Ислямското придвижване на Узбекистан ".

Службата за външно разузнаване заяви още, че се обръща особено внимание на привличането на хора от съветския Северен Кавказ и Централна Азия, което свидетелства за окончателната загуба на всевъзможни морални правила във властовите структури на Съединени американски щати. " Обсебени от налудничавата концепция за „ обезкървяване “ на Русия, вашингтонските стратези считат за възможно директното потребление на терористите за техните мръсни цели. Подобни дейности слагат Вашингтон наедно с най-големите интернационалните терористични групировки ", заключава Службата за външно разузнаване, представена от ТАСС.
Следвайте " Гласове " в
 
 
13 Фев 202347913 Фев 202353313 Фев 202315313 Фев 202367813 Фев 202312913 Фев 2023329КоментариНа мястото на руснаците13 Фев 2023 13:29ч.
не бих дърпал дявола за опашката. Много чеченци починаха в Украйна. Недоволството от мобилизацията и измежду останалите мюсюлмани в Русия е високо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Калоян.А мобилизацията в Украйна13 Фев 2023 13:34ч.
Видяхме какъв брой е " доброволна "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @На мястото на руснаците 13 Фев 2023 13:29ч.13 Фев 2023 14:28ч.
дай линк към това съчинителство дето си го написал. тъй като аз мога да ти дам линк към това, кого и към какво прикани чеченския основен мюфтия напълно неотдавна популацията в Чечня и мюсюлманите по света.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @Калоян.А мобилизацията в Украйна 13 Фев 2023 13:34ч.13 Фев 2023 14:28ч.
във видинско по сходен метод " активизират " прасетата по Коледа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати набожен чечен-мюсюлман13 Фев 2023 14:51ч.
Ние сме за Запада и срещу Путин! Ние имаме вяра в еднополовата обич, педерастките бракове, желаеме дребните чеченчета сами да дефинират пола си! Ние сме за зелена стопанска система и да се откачим от нездравословната съветска енергийна система! Долу Путин! Долу предателя Кадиров! Да живей прайда на гейовете в Грозни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати логореята13 Фев 2023 15:16ч.
Пропусна, че желаеме да ядем инсекти и червеи и непринудено да обедняваме два пъти, приемайки свръхтоксичното евро. Но най-вече желаеме обществено всяка седмица пред целия свят да ни изгарят Корана в името на свободата на всяка прищявка, която му хрумне на всеки западащ глупак.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати задунайска уфсъ с евразийски манталитет13 Фев 2023 16:16ч.
" свръхтоксичното " евро донесе цели 0,2% покачване на инфлацията в Хърватия...но първичните пропаганди на разбирачи с логопея твърдяха друго, а по-късно се вършат на разсеяни и не желаят да се осведомят с какъв брой се е повишила РЕАЛНО инфлацията...естествено, те не си икономисват парите в рубли, юани и монголски тугрици. И същите разбирачи с логопея нАдали са прочели, че акциите на Расмус Палудан по изгаряне на корана са подбудени и заплатени от Чанг Фрик, чиновник на финансираната от Кремъл телевизия RT и сътрудник на ГРУ. А в случай че инцидентно научат, че по този мотив Норвегия е забранила акция близо зо Турското посолство, могат да се оплачат за нарушаване правата на жителите на Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ами време е да започнете да организирате сходни групи в Северна Америка и Западна Еврабия13 Фев 2023 13:30ч.
В " свободния " свят сепаратисти да искаш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора13 Фев 2023 13:33ч.
А какво би трябвало да чакат руснаците като нападат петродолара?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Е, това минава всевъзможни граници на взаимоотношнията сред народите на Планетата!13 Фев 2023 13:44ч.
" Подобни дейности слагат Вашингтон наедно с най-големите интернационалните терористични групировки ", заключава Службата за външно разузнаване. " Ако не пречеха на съединяването на Русия с Германия - и до през днешния ден $ щеше да си бъде мощна и хубава валута!... Изглежда се чудят по какъв начин да провокират руснаците да прибегнат към нуклеарно оръжие. Еййй, неприятни индивиди..... УВЕДОМЕТЕ САЩката ОБЩЕСТВЕНОСТ за желанията на политическата им върхушка, с листовки от небето, както американците са правили пропагандата над други страни... Не бива да позволява ескалация на Планетата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ало, преводачите!13 Фев 2023 14:13ч.
Няма " подземни кафези ", джихадистите да не са къртици? Думата " подпольные " значи както " подземни ", по този начин и " НЕЛЕГАЛНИ ", което очевидно е по-подходящо НА БЪЛГАРСКИ в тази ситуация!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винкела13 Фев 2023 14:28ч.
Уместна записка! Не бива Гласове да прилича на Вести по неначетеност на редакторите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Най-важното посолство13 Фев 2023 15:58ч.
Използват земетресението да хващат безнадеждни и безпомощни хора за свои цели.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 13 Фев 2023 16:26ч.
Директорът на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей Наришкин твърдял нещо:-) https://www.youtube.com/shorts/svaYa_8wL8g
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 2023107207 Фев 202399210 Фев 2023321107 Фев 2023840
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР