Директорът на Регионалната здравно-осигурителна каса в Русе Калоян Копчев е

...
Директорът на Регионалната здравно-осигурителна каса в Русе Калоян Копчев е
Коментари Харесай

Почина 45-годишният директор на Здравната каса в Русе Калоян Копчев

Директорът на Регионалната здравно-осигурителна каса в Русе Калоян Копчев е умрял тази заран на 45-годишна възраст след тежко боледуване, оповестиха от НЗОК.

" Коварна болест без време лиши от този свят един младеж, предан на работата си. Ще го запомним със съпричастността към проблемите на хората, с ангажираността му към идеята за по-добро опазване на здравето, с неговата сила и обич към живота.

Екипът на Националната здравноосигурителна каса изрича откровени съболезнования към околните на Калоян Копчев. Скърбим за своя сътрудник, който остана до края на поста си! Почивай в мир, Калояне! ", написаха от Здравната каса.

По неофициална информация шефът на РЗОК-Русе е трябвало да бъде превозен до София поради влошеното му здравословно положение, само че организмът му не е издържал.

Калоян Копчев е роден на 22 юни 1975 година в Либия. Има брат и сестра, с които са тризнаци. Завършил е приблизително обучение в 78-мо СОУ в Банкя, след което приключва компетентност " Маркетинг и обмисляне " в СА " Д. А. Ценов " в Свищов. Има магистратура по " Здравен мениджмънт ". във ВТУ " Св. Св. Кирил и Методий ".

В РЗОК работи от 2001 година, а от 2010 година бе шеф.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР