Директорът на ОД на МВР - Монтана старши комисар Ивайло

...
Директорът на ОД на МВР - Монтана старши комисар Ивайло
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкрития на БСП

Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Монтана старши комисар Ивайло Антонов към този момент не е на поста си, след изнесените през вчерашния ден от Българска социалистическа партия данни за непозволена интервенция на полицията в изборния развой. Това е удостоверение, че Министерство на вътрешните работи се употребява за оказване на въздействие върху изборите в интерес на ръководещите, оповестиха от партийния пресцентър.

От Българска социалистическа партия оповестихме сходни дейности и на полицията във Видин, Лом и Враца. Очакваме и техните оставки.

На специфична конференция през вчерашния ден заместник-председателят на социалистическата партия Кирил Добрев оповести, че през последната седмица се упражнява административен, полицейски и стопански напън върху Българска социалистическа партия. По думите му страната и администрацията, която би трябвало да провежда и подсигурява честността на изборния развой, употребява своите структури за политически напън през последните 10 дни.

"Днес моделът на Ценко Чоков от Галиче се извършва от страната. Министерство на вътрешните работи - структурата, която би трябвало да подсигурява честния избор, очевидно взима страна в изборния развой ", сподели той. Добрев осведоми, че предходната седмица е направена оперативка в регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Видин, Враца и Монтана, а на всички шефове на районните ръководства е дадена ясна задача по какъв начин би трябвало да работят в изборния ден. Кирил Добрев добави, че всички били предизвестени, че в случай че не завоюва ГЕРБ, ще бъдат разформировани на други места по страната.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР