Директорът на Общообразователно училище Ангел Салини № 33 в Констанца

...
Директорът на Общообразователно училище Ангел Салини № 33 в Констанца
Коментари Харесай

7-годишно дете влезе в училище с еърсофт снайпер пушка

Директорът на Общообразователно учебно заведение " Ангел Салини " № 33 в Констанца подал сигнал до полицията в морския град, откакто преподавател е видял ученика с оръжието в ръка, осведомят от Окръжния полицейски инспекторат.

Срещу детето и родителите е формирано наказателно дело.

Полицията проверява по какъв начин е допустимо дете на едвам 7 години да влезе в образователното заведение с такова оръжие. Разследващите органи обмислят да наложат и санкция на родителите, оповестява Диджи24.

Междувременно полицията в черногорската столица Подгорица е получила сигнал, че десетгодишен възпитаник е изпратил във Вайбър група фотография на револвер дружно с имената на няколко възпитаници, оповестяват черногорските медии.

„ На 9 май 2023 година, към 16:00 ч., шефът на главно учебно заведение „ Радоица Перович “ заяви на отдела за сигурност в Подгорица, че десетгодишен възпитаник от това учебно заведение е изпратил фотография на револвер и рисунка с няколко имена на възпитаници в група във Вайбър предната вечер “, оповестиха през вчерашния ден от полицията.

Полицията незабавно е повикала родителите на детето, които дружно с него са се отзовали, написа в. „ Борба “. Те са предали пластмасов револвер играчка, който бил на фотографията.

Припомняме, че на 3 май 13-годишен възпитаник простреля в учебно заведение в Белград осем възпитаници и охранител и рани други шест деца и една учителка. На идващия ден вечерта 21-годишен юноша стреля в три села край град Младеновац, на към 40 км южно от Белград, като умъртви осем души и рани 14. Двамата причинители са арестувани.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР