Директорът на Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия Александър

...
Директорът на Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия Александър
Коментари Харесай

Путин разговаря с ръководителите на ФСС, МВР и Рогвардия след терористичния акт в предградие на Москва

Директорът на Федералната работа за сигурност (ФСС) на Русия Александър Бортников, министърът на вътрешните работи Владимир Колоколцев, ръководителят на Следствения комитет Александър Бастрикин и шефът на Росгвардия Виктор Золотов рапортуваха на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 за хода на следствието на терористичния акт, осъществен в зала " Крокус сити хол ", съобщи ТАСС, като се базира на президентската пресслужба, съобщи Българска телеграфна агенция.

Путин е разговарял също с губернатора на Московска област Андрей Воробьов, с вицепремиера Татяна Голикова и министъра на опазването на здравето Михаил Мурашко за взетите ограничения за оказване на помощ на потърпевшите.

Министърът на изключителните обстановки Александър Куренков е уведомил президента за взетите ограничения за избавяне на хората и за оказване на цялата допустима помощ на потърпевшите. Министърът означи, че в тях са взели участие сътрудници на специфичните и силовите ведомства, се споделя в известие на пресслужбата.

Следственият комитет удостовери, че по предварителни данни при терористичния акт са починали повече от 60 души, и предизвести, че броят на жертвите може да нарасне.

Путин пожела на всички потърпевши бързо възобновяване и благодари на медиците, сподели вицепремиерът Голикова.

Франс прес отбелязва, че съветският президент още не е направил обществено изказване по отношение на офанзивата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР