Директорът на дирекция Общински строителен контрол в Направление Архитектура и

...
Директорът на дирекция Общински строителен контрол в Направление Архитектура и
Коментари Харесай

Шефът на строителния контрол в София подаде оставка

Директорът на дирекция " Общински строителен надзор " в Направление " Архитектура и градоустройство " (НАГ) Влади Калинов е подал оставка. Кметът на София Йорданка Фандъкова я е приела. Това оповестява столичният кмет в профила си във Facebook.
 
Днес желаех пояснения от шефа на дирекция " Общински строителен надзор " - арх. Влади Калинов, за инспекцията за законността на два навеса, благосъстоятелност на Пламен и Ирена Димитрови на ул. " Проф. Г. Павлов " 21 в кв. " Гео Милев ", показва Фандъкова в обществената мрежа. " Получих обясненията за решението да приключи инспекцията, както и оставката му, която одобрих ", декларира кметът.
 
Тя връща за ново разглеждане акта на регион " Слатина ", които установяваха нелегално издигнати покриви върху постройките на покривната тераса. С кмета на регион " Слатина " още по време на тяхната инспекция разгледахме строителната документи, показва Фандъкова. Тя добавя, че в плана на постройката няма покриви върху издигнатите колонади. Проверката визира дейности на строителя на постройката през 2007 година.
 
Фактите са такива каквито са, и никой няма интерес от това да бъдат прикривани и премълчавани, декларира кметът Фандъкова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР