Дипломацията категорично има своето значение в конфликта Русия - Украйна.

...
Дипломацията категорично има своето значение в конфликта Русия - Украйна.
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Дипломацията категорично има своето значение в конфликта Русия - Украйна


" Дипломацията изрично има своето значение в спора Русия - Украйна ". Това съобщи в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " Георги Панайотов, министър на защитата в двете служебни държавни управления на Стефан Янев:

" Развитията от през днешния ден сутринта са позитивни, във всеки случаи заявките на съветската страна са позитивни. Ние би трябвало да забележим какъв брой войски ще бъдат върнати в казармите. Това не се оповестява, само че би трябвало да се ревизира. В казармите се връщат войските, които са от Южния и Западния боен окръг на Руската федерация, т.е. това са военните окръзи, които са най-близо до Украйна. Войските, които са към Украйна и са изпратени там от Сибир и от далечния изток на Руската федерация остават дислоцирани, т.е. там където са. Аз мисля, че неслучайно тъкмо през днешния ден сутринта беше направено това изказване от страна на Министерството на защитата на Русия, че част от войските ще бъдат върнати, защото през днешния ден в Москва е немският канцлер Олаф Шолц. Не е инцидентно, че нито след диалозите сред Путин и Байдън, нито след диалозите сред Путин и Макрон, нито след срещата на Лавров с английския му сътрудник не се стигна до такова развиване. Аз мисля, че по този метод Кремъл желае да посочва, че държанието на Германия, като относително най-балансирано, би трябвало да бъде възнаградено ".

" Ние сами би трябвало да развиваме лични военни качества ", разяснява министърът на защитата в двете служебни държавни управления на Стефан Янев:

" Много се надявам, че събитията, които се разиграват на няколкостотин километра от нашата граница, ще убедят всички българи и главно българските политици и законодатели да извърнат повече внимание на модернизацията и развиването на българските въоръжени сили. Нищо, че сме част от НАТО, ние би трябвало да развиваме лични военни качества, тъй като никой няма да пристигна да ни пази, в случай че ние не създадем нужното, с цел да пазиме себе си ".

Цялото изявление с Георги Панайотов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР