Дипломати от мисиите на Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн

...
Дипломати от мисиите на Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн
Коментари Харесай

Саудитска Арабия, ОАЕ, Бахрейн и Египет намалиха рестрикциите към Катар

Дипломати от задачите на Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн и Египет в Организацията на обединените народи (ООН) разкриха, че ултиматумът с 13 претенции, отритнат от Катар, е бил отслабен до платформа от шест " правилото ", оповестяват международните осведомителни организации.

Въпреки това " няма компромис " по по-общите претенции, посочи саудитският дипломат в коментар пред медиите в Съединени американски щати.

Катар съумя бързо да отхвърли листата с претенции, само че също по този начин даде сигнал за подготвеност за започване на договаряния с присъединяване на посредници от района. И двете страни отхвърлиха, че ще изберат военно решение.

Ревизията на настояванията включва анулация на настояването държавното управление в Доха да закрие англоезичната телевизия " Ал Джазира ". Въпреки че към момента може да има разногласия по няколко въпроса, новата самодейност на арабските страни не загатва военната база на Турция в Катар, връзките му с Иран, нито египетското " Мюсюлманско приятелство ".

Четирите страни също по този начин стопират да упорстват за експулсиране на хора, които те дефинират като екстремисти.

Представителят на Катар в Организация на обединените нации разяснява, че настояванията са били лимитирани поради интернационалния напън върху четирите арабски страни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР