Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която уби

...
Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която уби
Коментари Харесай

Ето я тъщата Красимира Трифонова, помогнала на дъщеря си да убие Пейо

Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която умъртви личния си шурей Пейо Пеев, през вчерашния ден скри лицето си в правосъдната зала по време на гледането на мярката за неотклонение за убийството. 

Заедно с щерка си - бургаската кандидат-депутатка от листата на Кирил Петков и Асен Василев - Габриела Славова-Пеева, ексконсулът ни в Тайланд влезе в съда с вдигната глава, която обаче бе покрита даже над очите с здравна маска.

Двете дами, които са имали явно блян за високи постове, направиха една от най-жестоките изтезания в днешно време - убийството на брачна половинка на Габриела и татко на едното ѝ дете - Пейо Пеев.



Младият мъж първо бе удушен, след което разпален в колата си в опит да бъдат прикрити следите от закононарушението. В убйството по първични данни са забъркани цялото семейство - майката Красимира, бащата Петър и дъщерята Габриела.

Спорът бил поради наставнически права по време на развода сред младото семейство Пееви. 



Ето лицето на дипломата Красимира Трифонова, за която се твърди, че е удушила шурей си с голи ръце. Кадърът е от почитането на 1 ноември - българският Ден на националните будители, в Тайланд, през 2008 година Тогавашният ни консул Красимира Трифонова посреща делегация от съветската православна черква и театралничи пред българския байрак. Руската група насочва почести и поздрави по случай 1 ноември, както и за 3 март - Деня на Освобождението на България от османско господство.

Дъщерята на Красимира обаче се оказа не по-малко амбициозна млада дама. На парламентарния избор през 2021 година тя внезапно се появи в Бургас като номер 12 в листата на новоизлюпената " Продължаваме промяната " и бе шумно представяна като специалист и млад и перспективен кадър от Харвардската школа.

Запознати с продължението на политическия път на кандидат-депутатката от Бургас обаче не се изрекоха изключително ласкаво по неин адрес пред Флагман.бг. По техните изказвания Габриела не била изключително общителна с сътрудниците си във значимите моменти, само че за сметка на това чудесно умеела да основава напрежение и непрекъснато всявала разкол в редиците на новосформираната партия на Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР