Дипломатът Милен Керемидчиев коментира идеята за слагане на ПОС терминали

...
Дипломатът Милен Керемидчиев коментира идеята за слагане на ПОС терминали
Коментари Харесай

Милен Керемидчиев: Радвам се, че най-накрая МВР разбра, че сме в XXI век

Дипломатът Милен Керемидчиев разяснява концепцията за слагане на ПОС терминали в колите на пътна полиция, посредством които да се заплащат санкциите на провинилите се водачи на момента.

" Радвам се, че най-сетне Министерство на вътрешните работи разбра, че сме в XXI век. Но това е толкоз дребна капка от проблемите, които имаме. Основният проблем на събираемостта на санкциите от КАТ е неявяването в полицейското ръководство да си платиш фиша или акта. Познавам хора, които са си взимали през целия ден отпуск, с цел да отидат да си вземат синия ваучър. Това е 18 век. Знаейки с какво се сблъскваш, значи ще направиш всичко допустимо да не отидеш да си платиш. Ще търсиш други разновидности ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Златният ваучър е може би най-голямата небивалица, най-голямото безумство. Примерно моята тъща в случай че не кара 20 години кола, тъй като просто я возят, тя несъмнено има златен ваучър. Качва се на колата, прави някакво нарушаване, само че не я санкционират, тъй като се води образцов водач. Това значи, че ти подтикваш хората да правят нарушавания без да бъдат наказвани ", счита той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР