Дипломат номер едно на Украйна Дмитро Кулеба разкритикува призивите на

...
Дипломат номер едно на Украйна Дмитро Кулеба разкритикува призивите на
Коментари Харесай

Призивите да се избягва унижаване на Русия могат само да унижат Франция”

Дипломат номер едно на Украйна Дмитро Кулеба разкритикува апелите на френския президент Еманюел Макрон Русия да не бъде унижавана, съобщи Франс прес, представена то Българска телеграфна агенция.

" Призивите да се заобикаля унижаването на Русия могат единствено да унижат Франция или всяка друга страна. Защото Русия е тази, която се унижава. Ние би трябвало по-добре да се фокусираме върху метода, по който да сложим Русия на мястото й. Това ще донесе мира и ще избави живота на хората ", написа в Кулеба в туитър.

В изявление за районни издания Макрон повтори свое изявление от по-рано напролет, че не би трябвало Русия да бъде унижавана, с цел да може в деня, в който сраженията бъдат прекратени, да се построи път за излизане от рецесията посредством средствата на дипломацията.

Това предложение още първия път беше зле посрещнато в Източна Европа.

Макрон е един от дребното международни водачи, които се пробват да поддържат разговор с съветския президент Владимир Путин.

Вчера Макрон съобщи, че е споделил на Путин, че е позволил историческа и фундаментална неточност за народа си, за себе си и за историята, като е нахлул в Украйна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР