Дионтей Уайлдър незабавно набрал на FaceTime своя треньор Малик Скот,

...
Дионтей Уайлдър незабавно набрал на FaceTime своя треньор Малик Скот,
Коментари Харесай

Разкриха реакцията на Уайлдър при нокаута на Джошуа

Дионтей Уайлдър неотложно набрал на FaceTime своя треньор Малик Скот, откакто видя бруталния метод, по който Антъни Джошуа нокаутира Роберт Хелениус в събота. Ей Джей приспа своя противник в 7-и рунд в събота вечер в Лондон.Страхотната дясна ръка на Джошуа остави Хелениус на пода, а финландеца дори се нуждаеше от О2.

Следващият мач на Джошуа наподобява ще е с Уайлдър в Саудитска Арабия, предстояща за януари. Треньорът на Бронзовия бомбардировач Скот беше O2 Арина в събота, до момента в който неговият войник Джералд Уошингтън беше надвит по точки от Дерек Чисора.

Затова Уайлдър побърза да се обади по телефона на треньора си и да изрази облекчение от нокаута на Джошуа – първия му от 2020 година

„ Уайлдър ми када: „ Имахме потребност от това “, разкри Скот пред October Red. „ И двамата казахме едно и също нещо, тъй като първоначално изглеждаше, че се готви да измине всичките 12 рунда, тъй че когато пристигна нокаутът, му се обадих по FaceTime и той сподели: „ Радвам се, че по този начин стана, имахме потребност от това “. Така че и двамата сме удовлетворени, борбата е по-голяма за нас, в сравнение с беше преди този момент поради нокаута, тъй че приветствам Ей Джей, че излезе там и да свърши работата “.

„ Най-вече поздравления към Робърт Хелениус. Отне доста кураж, с цел да се качи на този кръг с същински палач, изключително при малко предупреждение “

Боксови представители от Саудитска Арабия бяха до кръга, с цел да гледат успеха на Джошуа и вниманието в този момент е ориентирано към Уайлдър. И Скот настоя, че някогашният първенец на WBC е подготвен за предизвикването – само че може самичък да направи една борба преди този момент.

„ Той ще бъде повече от подготвен за януарския конфликт. Последният път, когато ревизирах с Дионтей, търсихме нещо за октомври, уповавам се, че можем да заключим конкурент и оттова нататък ще отидем и ще нокаутираме Ей Джей през януари “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР