ДИО ЕООД проведе работна среща за представяне и мултиплициране на

...
ДИО ЕООД проведе работна среща за представяне и мултиплициране на
Коментари Харесай

ДИО ЕООД работна среща

ДИО ЕООД организира работна среща за показване и мултиплициране на резултатите от план № BG16RFOP002-3.004-0128-C02, „ Повишаване на ресурсната успеваемост в ДИО ЕООД посредством внедряване на процесна иновация за произвеждане на стъкла за очила “.

На 19.09.2020 година „ ДИО “ ЕООД в качеството си на бенефициент по Договор за безплатна финансова помощ № BG16RFOP002-3.004-0128-C02, организира работна среща за показване и мултиплициране на резултатите от план „ Повишаване на ресурсната успеваемост в ДИО ЕООД посредством внедряване на процесна иновация за произвеждане на стъкла за очила “, финансиран по Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020 (ОПИК), съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейски фонд за районно развиване и от националния бюджет на Република България.

Събитието се състоя в хотел „ ИМПЕРИАЛ “, на адрес: гр.Пловдив, ул. Лев Толстой 6 / ул. Арх. К. Петков 1A. Работната среща стартира в 14.30ч. с приветствена тирада на шефа на ДИО ЕООД – господин Росен Топалов. По време на работната среща бяха показани задачите, дейностите и резултатите от плана. Бяха проведени показване, полемика и въпроси и отговори по отношение на всички стадии от внедряването на пилотното софтуерно решение в производството на ДИО ЕООД, както и методите на тестване, изпитване и оптимизация на процесната иновация.

Бяха разисквани опциите за отчасти и изцяло внедряване на пилотната технология в производствата на представителите на оптичния отрасъл, както и по какъв начин би могла да бъде приложена в оптиките и лабораториите.

На финала на събитието бяха показани и разнообразни типове диоптрични стъкла, създадени посредством новаторската Total Quality Control технология.

След събитието всички присъстващи бяха поканени на публична работна вечеря в ресторанта на хотел „ ИМПЕРИАЛ “, на която тематиките за софтуерните нововъведения и опциите за възстановяване на ресурсната успеваемост в оптичния отрасъл бяха доразвити.

Ние, от „ ДИО “ ЕООД откровено благодарим на всички Вас, които бяхте част от нашето събитие!

 

Този документ е основан с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейски фонд за районно развиване по план № BG16RFOP002-3.004-0128-C02 „ Повишаване на ресурсната успеваемост в ДИО ЕООД посредством внедряване на процесна иновация за произвеждане на стъкла за очила “. Цялата отговорност за наличието на документа се носи от „ ДИО “ ЕООД и при никакви условия не може да се приема, че този документ отразява формалното мнение на Европейския Съюз и Управляващия орган.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР