Динко Вълев, известен като Ловеца на мигранти, ще купи медицински

...
Динко Вълев, известен като Ловеца на мигранти, ще купи медицински
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Динко от Ямбол купува медицински хеликоптер

Динко Вълев, прочут като Ловеца на мигранти, ще купи медицински хеликоптер, който да даде в услуга на обществото.

Динко от Ямбол е решен на тази стъпка, защото има предпочитание да се развива, да подкрепи бизнеса у нас, а и да продължи да оказва помощ на хората.

" Много евентуално е човешки живот да бъде избавен, в случай че разполагаме с подобен хеликоптер. Ще записвам компания, ще сключа контракт с всички лечебни заведения и при позвъняване на избран номер, ще може да се реагира. Разбира се, против съответното възнаграждение, само че това е обикновено. Надявам се и то да не е високо, а да е налично за хората ", показа Динко Вълев.

Идеята му е зародила, откакто при започване на септември 2022 година ямболският предприемач претърпя злокобен случай край Девня. 35-годишният мъж пострада, откакто 150-килограмова стрела на кран, опитващ се да репатрира обърната цистерна, се чупи и безусловно пада върху него. Редица медии изписаха стотици думи за положението му.

" С Божията воля и с положителните доктори към този момент съм добре. Много хора ме поддържаха, само че и доста злоба се изля върху мен. Тези, които нямат, постоянно остават нещастни и злобни. След случая животът ми се прекатурна. Ще бъда доста по-внимателен и доста по-добър ", безапелационен е ямболията.

Заради тежкото му положение нито един от лекарите не се ангажира, че може да помогне на потърпевшия. Препоръчват му да потърси помощ в София. Така Динко заплаща на хеликоптер, с цел да го транспортира до " Пирогов " в столицата, където е поверен в ръцете на извънреден експерт - проф. доктор Диян Енчев, шеф на Четвърта травматологична клиника към болничното заведение за незабавно лекуване.

" Ако нямах пари, нямаше да съм жив ", сбит е Динко Вълев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР