Динамо (Загреб) започна по отличен начин участието си в група

...
Динамо (Загреб) започна по отличен начин участието си в група
Коментари Харесай

Динамо с мощна победа над Фенербахче

Динамо (Загреб) стартира по отличен метод присъединяване си в група “D” на Лига Европа. Хърватският отбор надигра с безапелационното 4:1 Фенербахче на своя “Максимир”. Домакините демонстрираха ужасно самочувствие и класа и тотално надиграха турския гранд.

Динамо откри резултата в 16-ата минута, когато след безредие след корнер топката стигна до Сунич, който с удар по земя вкара за 1:0.

В 27-ата минута Гавранович получи дълъг пас, оправи се с двама бранители и изведе Хайрович, който не сгреши за 2:0.

В началото на втората част Фенербахче върна за малко интригата, откакто Нойщетдтер понижи с глава след центриране от корнер.

Десет минути по-късно обаче Динамо си върна преднината от два гола. Гостите направиха страхотна неточност в защита, като двама бранители се сблъската в опит да изчистят една топка, Олмо лиши и подаде за Хайрович, за който не бе проблем да вкара в опразнената врата.

Три минути по-късно отборът от Загреб реши всичко в мача с четвърто попадение. Домакините проведоха бърза офанзива по дясното крило, Стоянович изведе Олмо в пеналта и той с удар по земя вкара за крайното 4:1.

Така Динамо поведе в групата с актив от 3 точки, до момента в който Фенербахче ще би трябвало бързо да се съвземе и да търси точки в идващите си дуели.
Динамо (Загреб) - Фенербахче 4:1
1:0 И. Сунич (16)
2:0 И. Хайрович (27)
2:1 Р. Нойщедтер (47)
3:1 И. Хайрович (57)
4:1 Д. Олмо (60)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Лига Европа 1 кръг, четвъртък 20 септември  Динамо (Загреб) 4:1краен резулат  Фенербахче
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР