Динамиката на човешките взаимоотношения е сложна и причините, поради които

...
Динамиката на човешките взаимоотношения е сложна и причините, поради които
Коментари Харесай

Мъжете обичат съпругите си, но си хващат и любовници, ето защо

Динамиката на човешките взаимоотношения е комплицирана и аргументите, заради които някои мъже обичат съпругите си, само че към момента имат извънбрачни връзки, са многостранни. Важно е да се означи, че не всички мъже, които обичат съпругите си, избират да имат любовници, а изневярата не е универсално държание.

Въпреки това за тези, които го вършат, няколко психически, прочувствени и публични фактора могат да допринесат за тази на пръв взор парадоксална обстановка.

Една от аргументите, заради които мъжете могат да имат любовници макар любовта си към съпругите, е желанието за оригиналност и неспокойствие. Дългосрочните връзки от време на време могат да изпаднат в рутина и хората могат да търсят спомагателни тласъци, с цел да противодействат на възприятието на досада или еднообразност.

Любовницата може да съставлява бягство от предсказуемите аспекти на брака, предлагайки чувство за спонтанност и завършения, които може да липсват в главната връзка. 

В някои случаи мъжете могат да се борят с неудовлетворени потребности или неизпълнени стремежи в брака си, което ги кара да търсят удостоверение или задоволство другаде. Това може да включва прочувствени потребности, като да вземем за пример да се усещат разбрани и оценени, или физически потребности, които може да не са съответно задоволени в границите на брачната връзка.

Любовницата може да се преглежда като метод да се запълнят тези пропуски, без да се нарушава стабилността на брака. Обществените упования и правила също могат да играят роля за това за какво някои мъже поддържат любовни връзки макар любовта си към съпругите.

Традиционните функции на половете и публичният напън могат да основат среда, в която мъжете считат, че би трябвало да се преценяват с избрани упования, до момента в който към момента копнеят за персонална реализация. Това може да докара до делене, при което мъжът се пробва да балансира сред публичните упования за привързан брак и персоналните си стремежи за многообразие и задоволство отвън брака. 

Сривовете в общуването в брака могат да допринесат за явлението да имаш любовници. Ако мъжът се усеща некадърен да изрази намерено своите потребности, страхове или стремежи пред брачната половинка си, той може да потърси отдушник за тези неизказани страсти под формата на държанка.

Тази липса на връзка и прочувствена непосредственост в главната връзка може да накара хората да търсят връзка другаде. Изключително значимо е да се подчертае, че не всички мъже, които обичат съпругите си, се впускат в извънбрачни връзки и всяка връзка е неповторима. Откритата връзка, взаимното схващане и задължението за решение на проблемите в брака могат да оказват помощ за предотвратяването или превъзмогването на сходни провокации.

В последна сметка решението да имаш държанка е комплицирано взаимоотношение на персонални, прочувствени и публични фактори, които варират според от индивида, напомня actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР