Димитров се справи с Чорич и си уреди среща с Шварцман в третия кръг

...
Григор Димитров се класира за третия кръг на Ролан Гарос,
Коментари Харесай

Григор Димитров се класира за третия кръг на Ролан Гарос, след като победи хърватина Борна Чорич с 6-0, 6-4, 6-3 във втория си мач в Париж. След бързата трисетова победа над Маркос Гирон в откриващия кръг, днес Димитров отново доминираше на корта и стигна до чист успех в първия си мач срещу Чорич, който в последните две години бе измъчван от контузии и се смъкна до 279-то място в световната ранглиста.
Григор Димитров достигна третия кръг в Париж за шести път в кариерата си
В първия сет българинът бе пълен господар на терена и не даде нито един гейм на съперника си. Във втората част един пробив бе достатъчен на Григор за успех с 6-4, а в третия сет той взе подаването на опонента си отново веднъж, за да затвори мача след час и 51 минути игра.

Димитров завърши двубоя с 4 аса, 30 печеливши удара и 17 непредизвикани грешки, като отрази и двете възможности за пробив, които се откриха пред Чорич. По този начин българският тенисист продължава без загубен сет на Откритото първенство на Франция, а в петък ще се изправи срещу 15-ия поставен в схемата Диего Шварцман, който по-рано днес обърна испанеца Хауме Мунар от два сета изоставане за успех с 2-6, 6-7(3), 6-2, 6-2, 6-2. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР