Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в

...
Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в
Коментари Харесай

Рачков взима 200 бона на месец

Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в България. Комикът ще получава рекорден хонорар като водещ на новото си шоу, което започва от септември, писа  „ Уикенд ”. Според наш източник, звездата си е договорил внушителните 50 000 лв. за всяко издание, или общо 200 бона на месец! В момента в България няма лице, което да получава такива колосални пари.
Новото шоу, което Рачков ще води по Нова тв, доста ще припомня предаването „ Мармалад ”, което Радост Драганова до неотдавна правеше по Би Ти Ви, научи „ Уикенд ”. В него звезди ще четат по устни, ще отгатват заглавия на филми и думи по авансово изложение и ще пеят – все неща, които Радост е правила с гостите си, въпреки че надали е плащала за лиценз, както ще създадат в Нова тв.

Над 80 родни звезди към този момент са удостоверили присъединяване в новото шоу „ С Рачков всичко е допустимо ”, оповестиха преди дни от Нова тв. Имената им към този момент се пазят в загадка, само че до „ Уикенд ” доближи информация, че измежду бъдещите участници са обичаните на продуцента Маги Халваджиян Хилда Казасян, Миро и Деси Слава. Освен тях в шоуто се чака да влязат артистът Любомир Ковачев, който назовават още Любо Цифровизацията поради рекламите на цифровата телевизия преди години, колежката му Ралица Паскалева, която за поредна година води и риалитито „ Игри на волята ”, певицата Йоанна Драгнева, а нищо чудно – и някогашната депутатка Калина Крумова. Тя най-вероятно ще взе участие в новото предаване в комплект с артиста Борислав Захариев – Боби Турбото, за който се омъжи при започване на лятото.

Всички, които са приели присъединяване в предаването, ще влизат в него, разграничени на групи от по 8 души – по осморка на издание. Предаването се прави по лиценз на френски формат, който се е излъчва от 2011 година, тъй че от в този момент е ясно тъкмо какво ще вършат звездите в него. Те няма да се състезават между тях, само че ще влизат в разнообразни провокации. Идеята не е в съревнованието, а в заниманието.

Бърз обзор на игрите в истинското шоу демонстрира, че нещо сходно е правила Радост Драганова година наред в „ Мармалад ”. Най-близката допирна точка сред нейното предаване и „ С Рачков всичко е допустимо ” е в играта за четете на думи по придвижването на устните. В новото шоу ще би трябвало да се отгатват инцидентно определени думи или заглавия на филми. Всички участници ще носят шумопотискащи слушалки, които не им разрешават да чуват. Те би трябвало да отгатнат думите само по придвижванията на устните на различен участник. Същото е правено и в „ Мармалад ”, и в предаването „ На кафе ” с Гала. Друга игра е за отгатване на заглавие на филм по пантомима, изигран от различен участник. Тя би трябвало да изобразява обособените думи в заглавието на кино лентата или елементи от неговия сюжет. Играта „ Фотомимика ” пък е обвързвана с обрисуване на гримаса от фотография. Фотосът е на животно или предмет, който е благосъстоятелност на някой от участниците в шоуто. Ако да вземем за пример това е куче, би трябвало да се наподоби кучешко изражение и то задоволително ясно, с цел да бъде разбрано от останалите. В играта на караоке участниците пеят, до момента в който водещият (Рачков) понижава звука на инструментала. Звездите би трябвало да продължат с пеенето, а, когато усилят звука, би трябвало да са в синхрон със записа. Друга игра с пеене е Рачков да оповестява писмен знак от писмеността, а участниците – да пеят ария, чието заглавие стартира с тази писмен знак. Има и игра за описване на вицове, само че този, който ги слуша, не трябва да се разсмее.

В общи линии към този момент сме виждали всичко това на дребния екран, само че за първи път то ще бъде събрано под една шапка и то с присъединяване на Димитър Рачков, който най-малко за момента се обрисува като най-касовия водещ в родния ефир. Дали ще бъде забавно? Ще стане ясно наесен. Дали ще има триумф? Във Франция предаването се радва на доста добър рейтинг към този момент 11 години. Форматът е юридически и в страни като Германия, Съединени американски щати, Австралия, Канада и други Най-вероятно ще откри своята публика и в България, само че преди шоуто да е тръгнало, всичко това са единствено догатки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР