Димитър Рачков току-що удари половин век и явно възрастта си

...
Димитър Рачков току-що удари половин век и явно възрастта си
Коментари Харесай

Напрежение в отношенията им: Рачков иска дете, но Анита се дърпа!

Димитър Рачков преди малко удари половин век и очевидно възрастта си споделя думата. Водещият и комедиант по този начин се е умилил около обстоятелството, че животът тече незабелязано и младостта си отива, че към този момент драпал да има второ дете. Разбира се, от актуалната си половинка Анита Димитрова.

Знаем, че Рачков към този момент има едно огромно момче от първия си брак, а с Мария Игнатова по този начин и не си направиха бебе, въпреки да бяха дълги години дружно. Тя не искаше, а и по този начин се бяха разбрали. Плюс това Мария е жена с построен темперамент, до момента в който Анита е още прекомерно млада, разясняват близки до Рачков.

" Той прави всичко допустимо, с цел да я забремени и го е казвал, не я лъже, с цел да стане сякаш инцидентно. Проблемът е там, че самата Анита не желае бебе и не е подготвена за това, което за нея е напълно обикновено. Та тя е на 23, да не живеем във времената на прабабите й?! Иска да си поживее, не й се сменят памперси ", разкриват източниците.

Димитрова обаче си давала сметка и че в случай че доста дълго отсрочва и се дърпа на Митето, той може да я остави и да си хване друга, която да му роди бебе. А по този начин ще изпусне и " златната кокошка ", каквато в доста връзки е Рачков. Така че дали двамата ще дундуркат скоро кърмаче, ще забележим.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР