Димитър Рачков е успял да си издейства да асфалтират път

...
Димитър Рачков е успял да си издейства да асфалтират път
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Рачков асфалтира път до палата си с общински пари 

Димитър Рачков е съумял да си издейства да асфалтират път до новия му дворец в Еленския Балкан. Комикът още предходната година се яви изненадващо на общественото разискване на общинския бюджет в град Елена, като съобщи, че е притежател на парцел в района и претендира инфраструктурата до него да бъде усъвършенствана.

Само няколко месеца по-късно молбата му била осъществена от локалната администрация и бил положен асфалт до имението му в махалата Кожлювци край Елена, до която преди този момент се стигало по път от трошляк. Местните хора били наясно, че изненадващият ремонт се дължал на ВИП наличието на тв звездата в квартала им, само че въпреки всичко били удовлетворени, че най-накрая им се обърнало внимание и щели да се придвижват по естествена настилка.

Междувременно единствено в границите на година Рачков е съумял да построи и горската си резиденция по сходство на тази, която преди години подвигна за своите родители Станка и Минко в Твърдица. И имението му в Еленския Балкан е във възрожденски жанр – с чардаци от дърво и каменни огради, а съгласно осведомени градежът му коствал половин милион лв.. Въпреки че в местността се продават много остарели къщи на смешно ниски цени, артистът избра да си купи свободен имот и на него да вдигне къща по собствен план. Все още не се знае дали желанията му са да се реалокира трайно да живее на чист въздух в планината, или пък ще употребява първокласната вила единствено за отмора през уикендите. Някои негови съседи подозират, че е допустимо градежът да е за бизнес и артистът да реши да продаде палата на двойна цена, с цел да завоюва от инвестицията. Напоследък по този начин действали много заможни предприемачи от околията. Възможно е и комикът да желае да се занимава с туризъм, като трансформира имението в хотел или огромна къща за посетители, която да отдава чартърен. В последно време Рачков е съществено насочен в бизнеса отвън малкия екран, с цел да си подсигури постоянни облаги, ако изпадне от ефира. Преди месец той откри първокласно кафене в столичен мол в съдружничество с братята Халваджиян, от дълго време се знае, че взе участие и в други техни компании, от които печели посредством акциите си.

Освен на новата резиденция край Елена Митко е притежател на просторната къща в Твърдица, където е приютил родителите си, жилища в Бургас и София, както и необикновен парцел край езерото Панчарево, където сега живее с актуалната си половинка, плеймейтката Анита.



Планинският дворец на Рачков е посред гората



Асфалтът до имението на комика

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР