Димитър Маринов, известен повече като Митьо Пищова, се бе самопровъзгласил

...
Димитър Маринов, известен повече като Митьо Пищова, се бе самопровъзгласил
Коментари Харесай

Митьо Пищова получил инфаркт след оргия със скиорки

Димитър Маринов, прочут повече като Митьо Пищова, се бе самопровъзгласил за "любимец на народа ". Познаваме го и като претендент за президент, претендент за депутат, уредник на разнообразни състезания за хубост. Смята, че името му е "велико " в България, написа в. "ШОУ ".

- Господин Маринов, последната информация, която имаме за вас беше, че сте в болница, и то в много тежко положение?

- Бях в болница, вършиха ми интервенция в Германия, смениха ми клапа на сърцето и машинка имам за 20 хиляди лв.. Машинката ми я сложиха в Правителствена болница в София, поръчана беше от Америка, в този момент съм топ и устоявам на две дами. Желязо съм! Отслабнах 80 кила, всичко е 6 при мен! Ама имах скрити 200 000 лв., само че ги дадох по доктори и лечебни заведения. Сега би трябвало да отивам на доктор през 6 месеца. Машинката има живот 10 години и през 2028-а би трябвало да я сменят.

- Бяхте потънали в съществени финансови проблеми, от кое място намерихте пари да отидете в Германия и за тези интервенции?

- Имам доста богати другари, имам доста богат брат - Тойота Венци, и имам положителни приятелки бизнесдами, които ми дадоха много пари. Сега към този момент заставам сносно финансово, върнах си парцелите в Арбанаси, върнах си къщите.

- На каква стойност са тези ваши парцели и къщата?

- Къщата е дребна и коства някъде 50 000 лв.. Брат ми даде парите и си я върнах. Имам четирима другари, двама са в София и двама от Стара Загора. Имам още двама кмета и моя обичан брат. Това ми са приятелите, на които мога да разгадавам и на един Боби, който ми е брат от София. Най-важните ми другари обаче са моите майка и татко и кръстник Върбан Даков от Банско. Той може да ми даде не 50, не 100...ами колкото си желая пари. Той е доста богат - има пет заведения в Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Равда и три-четири в Банско.

- Обвързан ли сте сега?

- Обвързан съм с четири дами - две по на 22 години, на 24 години и на 26 години. Те не знаят една за друга. Вече физически съм сносно и усещам, че четири са ми малко към този момент...

- Вие на какъв брой сте години? Сексуален проблем нямате ли поради възрастта?

- Аз съм на 50. Сексуално никакви проблеми нямам, дори съм доста полово вманиачен. То от тез купони, от тез години....съм на туй състояние. Бях четири пъти в болничното заведение, диагнозите ми бяха тежки инфаркти - от изтощеност, от дами - с две, с три и с четири най-после. Първият път, когато получих инфаркт, бях в Търново с четири скиорки, по-късно във Варна с едни гимнастички, по-късно в „ Какао” на плажа с четири котенца.... И белята стана! Моите простотии идват все от дами - обичам ги по доста - две, три...четири!

- Как си обяснявате, че толкоз дами си "падат " по вас? Вероятно им плащате нещо?

- Просто съм огромен занаятчия на дамите и съм издирван доста от тях.

- Правите състезания за хубост? Какви са те?

- Да, пътувам из цялата страна. Просто държа марките "Мис България ", "Мис Вселена " и всички марки в страната. Следващият ще бъде "Мис Фотомодел България " в град Харманли от веригата "Мис България Вселена Свят ".

- Какви девойки нормално се явяват на вашите състезания?

- Слаби, дълги, високи, 20-22-25-годишни.

- Опитвали ли са се в миналото да ви платят за някоя от тях, с цел да е "по-красива, по-прекрасна " от другите и да завоюва първото място? Какви суми са ви предложили?

- Бях доста богат и не са ме интересували парите. Сега към този момент отново не съм безпаричен, тъй че отново не ме интересуват.

- Колко пари имате в сметката си?

- Имам 100 000 лв., завоювах ги от едно купонче от Държавната лотария и имам 23 000 от тотото....И към този момент си имам 123 000 лв. общо мои пари! Спечелих ги скоро, предишния месец. Сега карам и чисто нова кола - "Тойота Лексус " - ей я навън, чисто нова. Живея си отново в Арбанаси, отново в мойта си къща, отново с доста дами, отново пребивавам богато! В момента съм в "Приказките " в Харманли. И в джоба си в този момент имам 5000 лв. (вади сгънато на две фино тесте банкноти, най-горната - 100 лв., всички те превързани с ластик).

- Не се ли нервират тези ваши дами една от друга, някоя не желае ли да е единствена?

- На който не му харесва - да напусне кораба! Аз съм им споделил, че съм блудник, курварин, обичам груповия секс...който желае....иска, който не - довиждане!

- Къде ги намирате тези девойки или пък те сами идват при вас?

- Аз имам доста име, 20 години държа стилния бизнес! От цяла България идват - от Видин, чак до Силистра! До в този момент съм направил 64 фешън състезанието.

- Водихте статистика по едно време с какъв брой дами сте преспали.

- Спал съм с доста....До през вчерашния ден броя им е 3547. Не мога с една жена, хваща ме полуда и изчезвам. Иначе ми звънят когато и да е - през деня, нощем, цяла нощ ми звънят....Моят телефон го има на всички места - в интернет, във фейсбука (спира диалога, с цел да огледа от петите до главата преминаващо момиче и се обръща след нея). Някои от тях са женени, но мен това не ме интересува. Мен не ме плаши никой мъж, въпреки че съм имал проблеми. Идвали са при мен, но аз какво да ги направя? Да си оправят дамите, в случай че не съм аз, ще е различен....

- Кога дамите са били по-лесни - преди или след демокрацията?

- Сега. Влизат ми сами в колата на морето и ми споделят - хайде да вървим да пием кафе....

- На какво е подготвена една жена, с цел да бъде с вас?

- Има такива, които го вършат за обич, други - за алкохол, трети за облекла, за пари... Има всичките разновидности при мен.

- Случва ли се някоя от тях да ви е окрала? И да останете с неприятни усеща...

- Не. Само една съм обичал в живота си и от нея имам наследник, който живее при мен. Той е на 36 години. Иначе аз с девойки под 19 години не се занимавам. Най-младата жена, с която съм бил, е 19 година, а най-възрастната 25 година С всякакви лелки не приказвам, единствено в случай че са банкерки, с цел да тегля пари. Жените би трябвало да са 19-25 години, 170 високи, 48 кг. Най-много позволявам да са 50 кг.

- Вашият наследник не се ли пробва да ви вразуми най-малко малко, с цел да изоставите този метод на живот?

- Не, и той е като мене курварин! Имам и снаха, но сме целият жанр курвари....Дядо му беше подобен, аз съм подобен....той подобен, така че....Синът ми няма още дете. Взех го за пръв път като стана на 18 година с две девойки - плейбойки и правихме дружно...С майка му сме разведени от 30 години, тя е известна жена и не желае да се загатва името й. Не желае да се знае въобще, че съм би женен за нея. Тя е най-красивата гимнастичка от това време...Много красива жена! Имаме такава сделка и сега единствено аз и синът ми знаем коя е тя. Майка ми знаеше също, само че умря, както и няколко други хора, само че и те не са живи. В стаята на хотела си имам 25 рокли "Гучи ", 25 на "Версаче " и 150 чифта долни дрехи на "Виктория Сикрет ". И 200 бански на "Гучи ". Къси панталонки, дънки....дрехи за 20 000 евро имам горе в стаята на хотела.

- Откъде взехте това долни дрехи на "Виктория Сикрет "?

- Аз съм представител на "Виктория Сикрет " и ги популяризирам. Аз съм маймуна, вървя в Америка и правя работа. Имам огромен другар, който е непосредствен с един от шефовете и закарах 5 девойки - най-хубавите, бяха по-хубави от техните, и сключихме контракт. Моята сделка с тях е единствено фотоси да вършат - дават примерно 5 модела долни дрехи и желаят 5 девойки снимани с тях. А долни дрехи и бански като се снима, не се връща. Давам ги на дамите бе, няма да ги нося в гробищата. 30 000 евра стока горе в стаята на хотела имам действителна - чисто нова, запечатана. Всичко си имам към този момент, добре съм, цар съм... Отворен съм. И съм с две висши образования! В Свищов съм приключил стопанска система, бил съм 13 години в "Балкантурист "... Аз бързо първо паднах в канала, тъй като направих една неточност финансова, само че пък и бързо се изправям. Заложих първо къщата. Играх на комар 20 пъти и изгубих 50 000 евра, само че след това по документи завоювах 200 000. Играех комар, към този момент не играя, просто ме повличаха...И аз - надскачам себе си, но са оправихме. Отворен съм, пък и Господ ми оказа помощ.

- Колко пари сте дали по дами през всичките тези години?

- По дами съм дал доста пари. Над 3 милиона съм дал за тях....Изкарал съм ги с ум.

- Какви приходи имате в моменти?

- Доходи действително нямам. Имам доста богати другари, други другари са в Америка и сме учили дружно. Тях съм ги издържал, поил и те в този момент ми оказват помощ. Митко Пайнера пък е най-хубавият човек, който е тук в България. Не обаждам дали съм имал нещо общо с фолкпевиците му. То това се знае, клюкарите знаят всичко! Много са известни, бяха по едно време на мода.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР