Димитър Лефтеров безспорно е един от най-харесваните мъже от новия

...
Димитър Лефтеров безспорно е един от най-харесваните мъже от новия
Коментари Харесай

Лефтеров със скрит коз в Игри на волята

Димитър Лефтеров несъмнено е един от най-харесваните мъже от новия сезон на " Игри на волята ", само че се оказа и с доста постоянни връзки в шоуто. 

Оказа се, че е брат на различен участник, който сме гледали към този момент в паметното приключенско шоу. И точно от него е научил някои хитринки, с които да се задържи по-дълго в играта. 

Лефтеров и Стратимир от предишния сезон на " Игри на волята " са братя.  " Слуховете са правилни... братя сме. ", разкриха те със фотография в мрежата. 

Братската връзка с предходен участник не е единствения коз на Лефтеров. Той е в шоуто с някогашната си другарка Мирела, с която са скъсали малко преди шоуто и имат всички шансове още веднъж да се съберат. Друг е въпросът, че девойката май си е паднала по сина на Мария Гроздева и сме напът да станем очевидци на любовен триъгълник, написа " Блиц ". 

Лефтеров признава във визитката си за шоуто, че не се опасява нито от глада, нито от студа. Но дали пък е подготвен да загуби любовта на живота си и то от собствен съотборник?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР