Димитър Желязков-Митьо Очите се яви като свидетел в делото срещу

...
Димитър Желязков-Митьо Очите се яви като свидетел в делото срещу
Коментари Харесай

Опасно близки! Случи се най-чаканата среща в крими средите между Митьо Очите и Божо Кравата

Димитър Желязков-Митьо Очите се яви като очевидец в делото против групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата. Двамата се изправиха очи в очи един до различен, безусловно на метър разстояние в Специализирания углавен съд в София, оповестява " Флагман ".

Очите бе търсен в продължение на седмици и не се явяваше на делото, по което е частен обвинител и очевидец. Този път обаче той дойде триумфално, въпреки че закъсня с няколко минути.

Любопитното е, че, до момента в който го нямаше при започване на съвещанието, юристът му Илиан Василев твърдеше, че Желязков е известен, само че не желае да се явява.
Защитникът по-късно изясни, че отива в друга правосъдна зала за делото КТБ и излезе.

След няколко минути обаче Митьо Очите дойде, съпроводен от гардове, очевидци по делото и от юриста си.
Влизайки в залата, той се спря до подсъдимите на първия ред – Божо Кравата, както и Георги Иванчев и Тодор Славов. Последните двама още лежат в ареста. Първият съгласно прокуратурата е стрелецът по Очите при екшъна от 8 юни 2016 година в ресторант „ 4 You” в Слънчев бряг. Вторият пък е апетитен за килъра на Александър Алексиев-Сашо Японеца.

Митьо Очите се спря за няколко секунди пред тримата подсъдими и стартира да върти глава. Божо Кравата пък му отговори „ К’во ве?”
Очите не отвърна и отиде към мястото за разпит. Той продължи над 2 часа, като през множеството време Димитър Желязков стоеше прав.

Подсъдимите от време на време влизаха в пререкания с Очите, като твърдяха, че лъже. Съдията мъчно овладяваше ситуацията. Той предизвести Божидар Кузманов, че ще му наложи оптималната санкция.
Самият Кузманов разпита Митьо Очите, като двамата бяха безусловно на метър един от различен, разграничени въпреки всичко от правосъден охранител.

След разпита Димитър Желязков напусна съда, като не пожела да дава отговор на репортерски въпроси. Гардовете се пробваха да пречат на публицистите, като физически блъскаха човек от Би Ти Ви. Наложи се хора от правосъдната защита също да съпровождат Очите на излизане от региона.

Желязков към момента има здравословни проблеми. Той сподели пред съда торбичка, която виси отляво на стомаха му, само че не стана ясно защо е тя.
На излизане Очите дълго пи вода, защото не бе утолявал жаждата си по време на двучасовия разпит.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР