Димитър Желязков е бизнесмен с легален бизнес, с три изрядни

...
Димитър Желязков е бизнесмен с легален бизнес, с три изрядни
Коментари Харесай

Бъчварова преди 2 години: Очите е бизнесмен с изрядни фирми

" Димитър Желязков е предприемач с законен бизнес, с три изрядни компании, които развиват изцяло законна активност ", съобщи пред Нова телевизия в качеството си на вицепремиер и вътрешен министър в Борисов 2, шефката на кабинета на премиера в настоящето държавно управление Румяна Бъчварова, написа glasove.com.

Подкрепете самостоятелната публицистика. Свободата има потребност от съидейници.

" Димитър Желязков е предприемач с законен бизнес, с три изрядни компании, които развиват изцяло законна активност ", съобщи пред Нова телевизия в качеството си на вицепремиер и вътрешен министър в Борисов 2, шефката на кабинета на премиера в настоящето държавно управление Румяна Бъчварова.

Това стана преди две години - през юни 2016 година, когато Очите нахлу в заведението на Кравата с дребна армия въоръжени до зъби биячи.

Тогава Бъчварова отхвърляше предприемачът да е воювал за преразпределение на територии, а съгласно нея било " кавга за паркомясто ", което медиите незабавно иронизираха, като го нарекоха " наркомясто ".

Когато водачът на ДСБ Атанас Атанасов - началник на контраразузнаването 1997-2001 година, екссекретар на Министерство на вътрешните работи и някогашен прокурор, съобщи, че над Очите има политически чадър от ГЕРБ, Бъчварова разгласи, че с Борисов щели да съдят генерала за клюка.

" Пълна нелепост е да се твърди, че над престъпността в Слънчев бряг има разпънат чадър ", съобщи тогава Бъчварова, като по този метод опроверга сама себе си, тъй като към този момент бе извадила Желязков от кримиконтингента и го бе кооптирала към бизнеселита.

Заради думите й, че Очите е безупречен предприемач, Българска социалистическа партия даже изиска в Народното събрание оставката на Бъчварова на 23 юни 2016 година

Вместо да я подаде, тя постави служител на реда до леглото му в болничното заведение, " тъй като околните му се тормозят ".

Бъчварова тогава отхвърли и очевидния свободен режим на Очите в ареста при ръководството на ГЕРБ, когато той самичък си пускаше фотоси от плажа и от яхти, до момента в който трябваше да лежи в пандиза.

Обяснено беше, че в действителност предприемачът е настанен в общежитие, а не в кауша, при олекотен режим.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР