Димитър Делчев с явно гласуване и пълно мнозинство бе избран

...
Димитър Делчев с явно гласуване и пълно мнозинство бе избран
Коментари Харесай

Димитър Делчев е новият лидер на Движение България на гражданите

Димитър Делчев с очевидно гласоподаване и цялостно болшинство бе определен за ръководител на "Движение България на жителите " от Четвъртото национално партийно заседание. Той остана и единственият претендент за поста на Меглена Кунева, откакто другият кандидат - Богдана Станоева, се отдръпна.

Още през 2011 година Димитър Делчев е консултант в акцията на Меглена Кунева като самостоятелен претендент за президент. През идната година става съучредител на политическа партия "Движение България на жителите ". През 2014 година Делчев се заклева като депутат в 43-то национално заседание, а все още е заместник-председател на "Движение България на жителите ".

Пред делегатите на конгреса Меглена Кунева направи разбор на присъединяване на партията в предходната власт.

"Винаги сме имали съответна визия за развиването на страната. И съперници, и съперници признават приноса на ДБГ в интернационален проект ", сподели Кунева.

Антикорупционният закон регресира, подлага на критика днешната власт тя. "Казахме задоволително, казахме на няколко пъти по какъв начин би трябвало да наподобява този закон ", акцентира Кунева и съгласно нея би трябвало да се ревизират цивилен сигнали. "Корупцията е тематика, която може да събори властта ", счита тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР