Димитър Бербатов отново официално се кандидатира за президент на Българския

...
Димитър Бербатов отново официално се кандидатира за президент на Българския
Коментари Харесай

Бербатов официално е отново кандидат за президент на БФС

Димитър Бербатов още веднъж публично се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед разгласи новината на конференция през днешния ден. Конгресът на 18-ти март тази година ще бъде избирателен, написа " Гонг ".

Бербатов показа, че е длъжен да го направи поради поддръжката на редица клубове, които по думите му, към днешна дата са „ близо 50 ”.

„ Просто ще подчертаваме върху няколко точки и тематики. Както и предния път, защото конгресът на 18 март ще бъде избирателен, аз публично желая да кажа, че съм претендент за президент на БФС, дружно с моя екип. Всички видяхте каква поддръжка имаме от клубовете, които са подготвени да повдигнат моята кандидатура, мисля, че минаваме броя от 50. Това ме задължава аз отново да кажа, че съм претендент за президент на БФС. По тази логичност апелирам другите претенденти също да излязат и да го заявят намерено, с цел да се знае кои са обществено. Би било хубаво актуалният президент да излезе в неплатен отпуск, с цел да не употребява ресурсите и целия уред на БФС в предизборната акция. Ние го направихме на една дълга конференция. Програмата е същата, търпи усъвършенстване “, стартира Бербатов.

„ Учудващото е, че продължава да се натискат клубовете за контрадекларации. Продължава да има подобен напън. От тази заран е най-пресния образец - от Шумен. Човекът излезе и даде публичност на това, което се е случило. Имало е даже изнудване. Въпросът е за какво се случва всичко това, откакто Конгресът ще бъде избирателен. Може би това е ход от управлението на БФС, с който да анулират Конгреса. Това не е морално вярно. Не е единствено този клуб, има още такива. Да не би да се приготвя някакъв ход от БФС, като посредством това изнудване да излязат и да кажат: „ Ето, събрахме подписки, желаеме да отменим Конгреса “. Защо би трябвало да се случва това нещо? Абсолютна идентична обстановка, способените органи отново са сезирани. Въпросът е за какво не престават с този напън да събират тези контрадекларации? ".

„ Искаме да избягаме от рецензия, само че не е допустимо. Не можем да мълчим за това, което се случва и да не предпазим клубовете, които самите те алармират за това нещо. Не откривам своята акция, а не преставам тази от началото на предишния конгрес. След като свърши предишния конгрес, който беше изопачен, разбрахме, че няма място за отричане. Подкрепата, която клубовете ни оказват, ни задължава да се преборим. Виждаме по какъв начин от БФС взаимстват нашите хрумвания, които предложихме предния път, и ги показват като тяхна концепция ".

„ Очаквам да бъде още по-добре изработен. Да не спринтирам по стълбите надолу в зала 1 и да се пробвам да пробутвам хрумвания. Искам делегатите на клубовете да си кажат, а не да бъдат заглушавани от водещия на Конгреса. Те са хората, които дефинират какво се случва. Това води до препирни, до хаус. Искам да има хора от всички кандидат-президенти, изключително в комисията по преброяване. Имаше хора, които блокираха с тил, с цел да не си види какво се брои и по какъв начин се брои. Това е безусловно неприемливо! “.  

Антон Узунов
39 фотоси
„ Изводите някой път са сложни да се създадат. На моменти не носят задоволство, както беше на последния Конгрес. Много въпроси си задавах - дали съм направил всичко належащо, с цел да защитя ползите на клубовете, с цел да може да протече един естествен конгрес, едно обикновено осъществяване, дава се думата, не се заглушават хората. Трябва още от начало тези правила да се изчистят и да се знае по какъв начин ще протече този Конгрес. Така всеки да се бори по какъв начин да си показа програмата, а не отново да си мислят по какъв начин да се поправи, в случай че някой стартира отново да крие бюлетините. Да не се мисли за схеми и по какъв начин да не се случват такива подли неща. Недопустимо е, само че се случи на предишния Конгрес. Затова давам и гласност на тези неща, с цел да стигнат до хората, които провеждат събитието “.

„ Можех да покажа и друга страна от себе си на Конгреса предишния път, да бутам, да крещя, само че нямаше да е вярно да стигна на това равнище. Това е в предишното, взехме си поучения и се надявам в идващия Конгрес, да не се постанова да стопираме схеми при преброяване на бюлетини, на изявления. Ако аз съм водещия на конгреса и имам микрофон, а някой пред няма, аз умерено мога да го надвикам. Надявам се това да не се случи отново. Борим се за това да можете да присъствате и Вие, публицистите, вътре със тон и картина “.

„ Още веднъж благодаря на всички клубове, които ще повдигнат мен. Ще разберем дали и други клубове ще ме повдигнат. Искам да съм и ще съм президент на всички клубове. Всеки клуб, който желае да ни поддържа, е добре пристигнал “.

„ Ако вземем образеца от през днешния ден с клуба от Шумен, който споделя какво се случва, това значи, че този боязън в тимовете изчезва. Трябва да има еднакъв старт, клубовете би трябвало да бъдат оставени свободно да изразят мнението си.  Подкрепата, която получих беше изненада за доста, само че не и за мен. Очаквах сходно нещо, тъй като знам какъв брой работа свършихме. Ние представляваме клубовете и би трябвало да работим за тяхното положително “.

Vladimir Stoyanov / LAP.bg
39 фотоси
„ Държавата би трябвало да бъде сътрудник в промените, които ще се случат. Към този миг заобикаля да бъде подобен. Живот и здраве, когато ние спечелим, аз и екипът ще желаеме среща с страната, с цел да желаеме поддръжка. Надяваме се страната да откликне. Надявам се страната да следи обстановката, която се разиграва сега, с цел да знае кой защо се бори. Самата тя да си направи заключения за създалата се обстановка - какви хора ръководят и какви хора се борят. Няма по какъв начин да не се получи. Като човек съм имал моменти на уязвимост, само че след това виждам да заобикалям от тези отрицателни мисли. Аз и моят екип ще успеем, тъй като знам по какъв начин работим. Знам хората, с които работя, с какъв честен компас са “.

„ За миг даже не мога да си помисля, че няма да успеем. Знам, че най-после ще бъдем спечелили. Имало е моменти, в които вместо да се концентрираме върху планове и промени, ние се концентрираме по какъв начин да спрем някоя скица. Ще създадем всичко допустимо да не се стига до трагични моменти “.

„ Не мисля, че е имало политическа интервенция на предния конгрес. Иска ми се да имам вяра, че не е имало сходно нещо. Не мога да държа виновен кой човек от коя партия е. Надявам се всичко да бъде проведено по подобен метод, че да не може да се подложи на подозрение решението от конгреса. Затова молих конгресът да се организира по метод, който да излъчи победител по почтен метод. Ако нещата се проведат както би трябвало, никой не може да каже нищо “.

„ Но откакто видяхме по какъв начин приключи предният конгрес, тогава не е редно да замълчим. Не е вярно към всички клубове, които са дали своят вот за мен. Напротив - това ни задължава още повече да продължим по пътя, който сме поели. Защо медиите не са в залата, а ние би трябвало да пускаме онлайн във „ Фейсбук “? Не е нужно това и се надявам този проблем да се почисти “, приключи Димитър Бербатов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР